Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Hogyan lehet az MT4-MT5 kereskedési platformokat letölteni?

  1. Miután regisztrált és bejelentkezett az FxPro Direct szolgáltatásba, a megfelelő platform linkjei kényelmesen megjelennek a "Számlák" oldalon, minden számlaszám mellett. Innen közvetlenül telepíthet asztali platformokat, megnyithatja a webtradert, vagy telepíthet mobilalkalmazásokat.
  2. Alternatív megoldásként a fő webhelyről lépjen az „Összes eszköz” részre, és nyissa meg a „Letöltési központot”.
  3. Görgessen le az összes elérhető platform megtekintéséhez. Számos típusú terminál áll rendelkezésre: asztali, webes verzióhoz és mobilalkalmazáshoz.
  4. Válassza ki az operációs rendszert, és kattintson a „Letöltés” gombra. A platform feltöltése automatikusan elindul.
  5. Futtassa a telepítőprogramot a számítógépéről, és kövesse az utasításokat a „Tovább” gombra kattintva.
  6. A telepítés befejezése után bejelentkezhet a konkrét számlaadatokkal, amelyeket az FxPro Direct kereskedési számla regisztrációja után e-mailben megkapott. Most már kezdődhet a kereskedés az FxPro-val!
Segített Önnek ez a cikk?