info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Mi az a MT4 előzmények központ?

Az előzmények központ hozzáférést biztosít az MT4 platformon az időfüggő árgrafikonokhoz. Válassza ki az Eszközök>Előzmények központ menüpontot, vagy válassza ki az F2-t!

Az elérhető időfüggő grafikonok adatmennyisége függ attól, hogy milyen időkeretet választ ki, egyszerűen azért, mert minden időkerethez korlátozott számú adatmennyiség tartozik (kb. 2050 bemenő adat). Ha például kis időkeretet (pl. 1 M) választ, akkor egy vagy kétnaponta kap egy új adatot.

Persze letölthet további adatokat is, de ezek a MetaQuotes szerverről származnak.
Segített Önnek ez a cikk?