Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Hol található meg a számlaegyenleg és a kereskedési számlatörténet?

Minden számlainformáció és kereskedési számlatörténet megtalálható az MT4 képernyő alján a ‘Terminál’ ablakban. Ennek az ablaknak az alján láthatja a következő billentyűket:

  • Kereskedés: mutatja a számlaegyenlegét, a tőkéjét, az árrést, a szabad árrést, az árrés szintet és minden nyitott pozíciót és függő megbízást.
  • Számlatörténet: mutatja részletesen az összes Ön által indított megbízást beleértve a dátumot, a típust, a méretet, az eszközt, a nyitási árt, a veszteségzárási és nyereségzárási szinteket, a zárási árszintet és időpontot, a devizacsere-ügylet díját és a profitot.
  • Hirdetmény: mutatja az összes Ön által végzett műveletet az MT4-es terminálon, valamint ezek dátumát és idejét.
Segített Önnek ez a cikk?