Kereskedjen CFD-kkel fémekkel!

Kereskedjen CFD-kkel spot fémeken, és fedezze fel az új kereskedési lehetőségeket!

Díjnyertes végrehajtás

Minden ügyfélügylet a Brókeri beavatkozás1 nélkül történik. A legtöbb kereskedés 12 ezredmásodperc alatti gyors villogó sebességgel fut, tavaly másodpercenként akár 3468 ügylet került végrehajtásra.

Tanulni a végrehajtási modelljeink ről

A legtöbb megbízást <13 ms-on belül hajtjuk végre.

Maximum 7000 megbízás végrehajtása másodpercenként

Ultrarövid késlekedésű adatbázis helymegosztás

Válassza ki a platformját!

Ügyfeleinknek asztali, webes és mobil kereskedési platformok széles választékát kínáljuk, beleértve az FxPro platformot, a MetaTrader 4, a MetaTrader 5 és a cTrader szoftvert

Hasonlítsa össze kereskedési számláink jellemzőit és funkcióit a Platform-Összehasonlító Táblázattal.

PlatformsPlatforms

A CFD kereskedése nem csak devizákkal, részvényekkel és indexekkel való kereskedést jelent, hanem nemesfémekkel való kereskedést is. A piacon a legnépszerűbb fémek természetesen az arany és az ezüst.

Az arany a leginkább likvid eszköz, mivel nagyon érzékeny a gazdasági és pénzügyi változásokra (különösen az amerikai kamatok növekedésére / csökkenésére). Magas korreláció van a világ vezető devizáival: az euróval és a dollárral.

Néha ez a korreláció a főbb devizákkal negatív (például az euró emelkedő tendenciát mutat, míg az arany csökkenőben van). Időről időre előfordul azonban, hogy az ausztrál dollár jegyzések pozitív összefüggésben vannak a ARANY (GOLD) diagramdal (például mindkettő felfelé halad).

Az árjegyzéseket befolyásoló tényezők

A fémkereskedelmet az évszakok is befolyásolják , a piaci volumen és a fel / le trendek a nap folyamán. Általános szabály, hogy a kereskedési döntéseket a gazdasági naptár adatai alapján kell meghozni, és a legjobb, ha Amerikából és Kínából származó statisztikákat követünk

argentum

A globális ipar nagy szerepet játszik a nemesfémek kereskedésében: az ezüst bányászati ​​társaságok és az ezüst fő vevői hozzák létre a piacot. Ezért fontos, hogy az ármozgások előrejelzésekor ne csak kövesse az általános csúcstechnológiai és fémbányászati ​​híreket, hanem figyeljen a regionális eseményekre is. A nemesfémek előállításával kapcsolatos kérdések vagy az üzletbe történő új beruházások olyan ügyek, amelyek a megfelelő piaci ingadozást okozzák. Például, az ezüst ára a globális gazdaság fő tényezőitől függ - az inflációtól, a GDP növekedésétől, a refinanszírozási kamatlábaktól és a globális központi bankok döntéseitől. A gazdasági forradalom időszakában a Nemesfémek árai ugrálnak, mivel egyre több befektető igyekszik megvédeni tőkéjét a devizapiatok lázas változásaitól.

Sőt, a szakértők szerint az Ezüst nem korlátlan erőforrás, ami azt jelenti, hogy ára az idő múlásával folyamatosan emelkedni fog - tehát az elemzők további emelkedő tendenciát jósolnak.

Alapszabályként az arany és az ezüst negatívan reagál a részvényindexek növekedésére, ekkor csökkennek a nemesfémek mint „biztonságos eszköz” vonzereje.

argentum

Ami a platinakereskedelmet illeti, a csereértékét befolyásoló fő tényező a kereslet és a kínálat egyensúlya. Az aranytól, amelyet a legtisztább formában bányásznak, a platina csak más fémekkel való ötvözet formájában létezik, mivel az extrakció és az elválasztás folyamata bonyolult és energiaigényes. Emiatt a platina globális éves termelése csak körülbelül 5 millió troy uncia, ami nem nagy szám, összehasonlítva az éves aranytermeléssel, amely 17-szer magasabb, és az ezüsttel 100-szor magasabb.

A platinának olyan sajátos tulajdonságai vannak, amelyek miatt ez a nemesfém sok iparágban keresletet tart, bár körülbelül 40% -át az autóiparban használják.

A fémek globális kínálata és kereslete jelentős hatással van ezek értékére. Így a kereslet növekedésével a fémek árai emelkednek, és fordítva - amikor a kereslet gyenge, a nemesfémek értéke csökken. Ez a hatás azonban elsősorban hosszabb távon jelentkezik, és nem változtatja meg a rövid távú árakat.

Az arany értékét a GDP, a munkanélküliségi jelentések és a termelési aktivitás által okozott nagyobb gazdasági ingadozások is befolyásolják, amikor a piaci szereplők inkább az úgynevezett „biztonságos” eszközöket választják, amelyek a nemesfémek.

Kína vezető szerepet játszik a nemesfémek, például az arany, a réz, az alumínium stb. gyártásában, és fontos ezeknek a számoknak a figyelése.

Tőzsdei kereskedés

A nemesfémek kereskedelmének legnagyobb nemzetközi helyszínei London, New York és Sanghaj. Más helyszínek kisebb mennyiségben osztoznak a nemesfém kereskedelemben.

london

A londoni fémtőzsde (LME) a ​​színesfémekkel folytatott közvetítő tranzakciókra specializálódott. Története összefügg azzal, hogy az ón és a réz előállításához nyersanyagok érkeznek az Egyesült Királyságba a tengerentúlról. A tőzsde 1877-ben kezdődött rézkereskedéssel. Rövid távú szerződéseket három hónapra írtak alá, ez volt az idő, amely alatt a Fémek Szingapúrból és Dél-Amerikából az Egyesült Királyságba utaztak.

newyork

A New York-i árutőzsde (NYMEX) határidős piac. Az egyik részlege a COMEX, amely színesfém és nemesfém opciók és határidős ügyletek vételével és eladásával foglalkozik: arany, ezüst, alumínium, réz és mások. A NYMEX-nél évente körülbelül 15 ezer tőzsdei tranzakciót hajtanak végre fémekkel.

shanghai

A sanghaji aranytőzsde a nemesfém-kereskedelem legnagyobb és egyik vezető platformja a világon. A 2002-ben alapított nonprofit szervezet státusza van, és mind a kínai vállalatok, mind a külföldi bankok jogosultak részvételre. A nemesfém-kereskedelmet főként opciókkal és határidős ügyletekkel folytatják aranydarabokon.

A nemesfém CFD-kereskedés az FxPro-val egy egyszerű regisztrációval kezdődik. Csak kattintson Regisztráljon! az oldal felső részén található gombra, és kövesse az utasításokat. Ezután befizethet új számlájára (különböző kényelmes online fizetési módok használatával, 0% jutalékkal). Az élő kereskedésre való áttérés előtt egy ingyenes demószámlán is gyakorolhatja a kereskedést a fémpiacokon.

Kereskedjen nemesfém CFD-kkel az FxPro-val!

Kereskedjen nemesfémekkel az FxPro-val!

A spot fémekkel való kereskedés lehetővé teszi a befektetőknek, hogy spot arany és ezüstre felvett hosszú vagy rövid pozíciók felvételével kibővítsék a portfoliójukat. Garantáljuk Önnek, hogy megbízásai legpontosabban és a legversenyképesebb áron lesznek végrehajtva. Az azonnali arany értékesebb, mint az azonnali ezüst, de mindkettő kiveszi a részét az erős piaci ármozgásokból.

A spot fémekkel való kereskedést egy biztonsági menedék befektetésnek tekintik, különösen gazdasági bizonytalanság idején. Mielőtt a valódi számlájával kereskedne célszerű gyakorolnia az azonnali fémekkel való kereskedést egy ingyenes demó számlán.

A lehetőségek világa

Kereskedjen CFD-kkel egyetlen egy számláról több mint 2100+ eszközön különböző eszközosztályokból!

1   A megbízás végrehajtási irányelv tárgya.