Fektessen be felelŇĎss√©gteljesen! Fektessen be felelŇĎss√©gteljesen!A k√ľl√∂nb√∂zeten alapul√≥ √ľgyletek (CFD-k) komplex p√©nz√ľgyi eszk√∂z√∂k, √©s a befektetett tŇĎke gyors elveszt√©s√©nek a kock√°zat√°t hordozz√°k magukban a tŇĎke√°tt√©tel miatt. A lakoss√°gi befektetŇĎk 84.72%-a vesz√≠t a befektet√©ssel, amikor az FxPro √°ltal k√≠n√°lt CFD-kkel √©s k√ľl√∂nb√∂zeti spekul√°ci√≥kkal kereskedik. K√©rem, gyŇĎzŇĎdj√∂n meg arr√≥l, hogy meg√©rtette a CFD-k mŇĪk√∂d√©s√©t √©s v√°llalhatja-e a kock√°zatot, hogy ak√°r a teljes befektetett vagyon√°t is elvesz√≠theti!

Kereskedjen CFD-kkel fémekkel!

Kereskedjen CFD-kkel azonnali f√©meken, √©s fedezze fel az √ļj keresked√©si lehetŇĎs√©geket!

GOLD
1640.63‚ÄĘ-0.20%
SILVER
18.613‚ÄĘ-1.38%
PALLADIUM
2064.85‚ÄĘ0.94%
PLATINUM
859.02‚ÄĘ0.35%
GOLD
1640.63‚ÄĘ-0.20%
SILVER
18.613‚ÄĘ-1.38%
PALLADIUM
2064.85‚ÄĘ0.94%
PLATINUM
859.02‚ÄĘ0.35%
GOLD
1640.63‚ÄĘ-0.20%
SILVER
18.613‚ÄĘ-1.38%
PALLADIUM
2064.85‚ÄĘ0.94%
PLATINUM
859.02‚ÄĘ0.35%
GOLD
1640.63‚ÄĘ-0.20%
SILVER
18.613‚ÄĘ-1.38%
PALLADIUM
2064.85‚ÄĘ0.94%
PLATINUM
859.02‚ÄĘ0.35%
GOLD
1640.63‚ÄĘ-0.20%
SILVER
18.613‚ÄĘ-1.38%
PALLADIUM
2064.85‚ÄĘ0.94%
PLATINUM
859.02‚ÄĘ0.35%
GOLD
1640.63‚ÄĘ-0.20%

Díjnyertes végrehajtás

Minden megb√≠z√°st anonim m√≥don hajtanak v√©gre tŇĎzsdei k√∂zvet√≠t√©s n√©lk√ľl. M√°sodpercenk√©nt maximum 2400 megb√≠z√°s v√©grehajt√°sa lehets√©ges, √©s a megb√≠z√°sok 87%-a 14 ms-on bel√ľl ker√ľlnek v√©grehajt√°sra.

Tanulni a v√©grehajt√°si modelljeink rŇĎl

A legt√∂bb megb√≠z√°st <14 ms-on bel√ľl hajtjuk v√©gre.

Maximum 7000 megbízás végrehajtása másodpercenként

Ultrar√∂vid k√©sleked√©sŇĪ adatb√°zis helymegoszt√°s

V√°lassza ki a platformj√°t!

Ügyfeleinknek asztali, webes és mobil kereskedési platformok széles választékát kínáljuk, beleértve az FxPro platformot, a MetaTrader 4, a MetaTrader 5 és a cTrader szoftvert

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

A CFD keresked√©se nem csak deviz√°kkal, r√©szv√©nyekkel √©s indexekkel val√≥ keresked√©st jelent, hanem nemesf√©mekkel val√≥ keresked√©st is. A piacon a legn√©pszerŇĪbb f√©mek term√©szetesen az arany √©s az ez√ľst.

Az arany a legink√°bb likvid eszk√∂z, mivel nagyon √©rz√©keny a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi v√°ltoz√°sokra (k√ľl√∂n√∂sen az amerikai kamatok n√∂veked√©s√©re / cs√∂kken√©s√©re). Magas korrel√°ci√≥ van a vil√°g vezetŇĎ deviz√°ival: az eur√≥val √©s a doll√°rral.

N√©ha ez a korrel√°ci√≥ a fŇĎbb deviz√°kkal negat√≠v (p√©ld√°ul az eur√≥ emelkedŇĎ tendenci√°t mutat, m√≠g az arany cs√∂kkenŇĎben van). IdŇĎrŇĎl idŇĎre elŇĎfordul azonban, hogy az ausztr√°l doll√°r jegyz√©sek pozit√≠v √∂sszef√ľgg√©sben vannak a ARANY (GOLD) diagramdal (p√©ld√°ul mindkettŇĎ felfel√© halad).

Az √°rjegyz√©seket befoly√°sol√≥ t√©nyezŇĎk

A f√©mkereskedelmet az √©vszakok is befoly√°solj√°k , a piaci volumen √©s a fel / le trendek a nap folyam√°n. √Āltal√°nos szab√°ly, hogy a keresked√©si d√∂nt√©seket a gazdas√°gi napt√°r adatai alapj√°n kell meghozni, √©s a legjobb, ha Amerik√°b√≥l √©s K√≠n√°b√≥l sz√°rmaz√≥ statisztik√°kat k√∂vet√ľnk

argentum

A glob√°lis ipar nagy szerepet j√°tszik a nemesf√©mek keresked√©s√©ben: az ez√ľst b√°ny√°szati ‚Äč‚Äčt√°rsas√°gok √©s az ez√ľst fŇĎ vevŇĎi hozz√°k l√©tre a piacot. Ez√©rt fontos, hogy az √°rmozg√°sok elŇĎrejelz√©sekor ne csak k√∂vesse az √°ltal√°nos cs√ļcstechnol√≥giai √©s f√©mb√°ny√°szati ‚Äč‚Äčh√≠reket, hanem figyeljen a region√°lis esem√©nyekre is. A nemesf√©mek elŇĎ√°ll√≠t√°s√°val kapcsolatos k√©rd√©sek vagy az √ľzletbe t√∂rt√©nŇĎ √ļj beruh√°z√°sok olyan √ľgyek, amelyek a megfelelŇĎ piaci ingadoz√°st okozz√°k. P√©ld√°ul, az ez√ľst √°ra a glob√°lis gazdas√°g fŇĎ t√©nyezŇĎitŇĎl f√ľgg - az infl√°ci√≥t√≥l, a GDP n√∂veked√©s√©tŇĎl, a refinansz√≠roz√°si kamatl√°bakt√≥l √©s a glob√°lis k√∂zponti bankok d√∂nt√©seitŇĎl. A gazdas√°gi forradalom idŇĎszak√°ban a Nemesf√©mek √°rai ugr√°lnak, mivel egyre t√∂bb befektetŇĎ igyekszik megv√©deni tŇĎk√©j√©t a devizapiatok l√°zas v√°ltoz√°sait√≥l.

SŇĎt, a szak√©rtŇĎk szerint az Ez√ľst nem korl√°tlan erŇĎforr√°s, ami azt jelenti, hogy √°ra az idŇĎ m√ļl√°s√°val folyamatosan emelkedni fog - teh√°t az elemzŇĎk tov√°bbi emelkedŇĎ tendenci√°t j√≥solnak.

Alapszab√°lyk√©nt az arany √©s az ez√ľst negat√≠van reag√°l a r√©szv√©nyindexek n√∂veked√©s√©re, ekkor cs√∂kkennek a nemesf√©mek mint ‚Äěbiztons√°gos eszk√∂z‚ÄĚ vonzereje.

argentum

Ami a platinakereskedelmet illeti, a csere√©rt√©k√©t befoly√°sol√≥ fŇĎ t√©nyezŇĎ a kereslet √©s a k√≠n√°lat egyens√ļlya. Az aranyt√≥l, amelyet a legtiszt√°bb form√°ban b√°ny√°sznak, a platina csak m√°s f√©mekkel val√≥ √∂tv√∂zet form√°j√°ban l√©tezik, mivel az extrakci√≥ √©s az elv√°laszt√°s folyamata bonyolult √©s energiaig√©nyes. Emiatt a platina glob√°lis √©ves termel√©se csak k√∂r√ľlbel√ľl 5 milli√≥ troy uncia, ami nem nagy sz√°m, √∂sszehasonl√≠tva az √©ves aranytermel√©ssel, amely 17-szer magasabb, √©s az ez√ľsttel 100-szor magasabb.

A platin√°nak olyan saj√°tos tulajdons√°gai vannak, amelyek miatt ez a f√©m sok ipar√°gban keresletet tart, b√°r k√∂r√ľlbel√ľl 40% -√°t az aut√≥iparban haszn√°lj√°k.

A f√©mek glob√°lis k√≠n√°lata √©s kereslete jelentŇĎs hat√°ssal van ezek √©rt√©k√©re. √ćgy a kereslet n√∂veked√©s√©vel a f√©mek √°rai emelkednek, √©s ford√≠tva - amikor a kereslet gyenge, a nemesf√©mek √©rt√©ke cs√∂kken. Ez a hat√°s azonban elsŇĎsorban hosszabb t√°von jelentkezik, √©s nem v√°ltoztatja meg a r√∂vid t√°v√ļ √°rakat.

Az arany √©rt√©k√©t a GDP, a munkan√©lk√ľlis√©gi jelent√©sek √©s a termel√©si aktivit√°s √°ltal okozott nagyobb gazdas√°gi ingadoz√°sok is befoly√°solj√°k, amikor a piaci szereplŇĎk ink√°bb az √ļgynevezett ‚Äěbiztons√°gos‚ÄĚ eszk√∂z√∂ket v√°lasztj√°k, amelyek a nemesf√©mek.

K√≠na vezetŇĎ szerepet j√°tszik a nemesf√©mek, p√©ld√°ul az arany, a r√©z, az alum√≠nium stb. gy√°rt√°s√°ban, √©s fontos ezeknek a sz√°moknak a figyel√©se.

TŇĎzsdei keresked√©s

A nemesfémek kereskedelmének legnagyobb nemzetközi helyszínei London, New York és Sanghaj. Más helyszínek kisebb mennyiségben osztoznak a nemesfém kereskedelemben.

london

A londoni f√©mtŇĎzsde (LME) a ‚Äč‚Äčsz√≠nesf√©mekkel folytatott k√∂zvet√≠tŇĎ tranzakci√≥kra specializ√°l√≥dott. T√∂rt√©nete √∂sszef√ľgg azzal, hogy az √≥n √©s a r√©z elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz nyersanyagok √©rkeznek az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gba a tengerent√ļlr√≥l. A tŇĎzsde 1877-ben kezdŇĎd√∂tt r√©zkeresked√©ssel. R√∂vid t√°v√ļ szerzŇĎd√©seket h√°rom h√≥napra √≠rtak al√°, ez volt az idŇĎ, amely alatt a F√©mek Szingap√ļrb√≥l √©s D√©l-Amerik√°b√≥l az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gba utaztak.

newyork

A New York-i √°rutŇĎzsde (NYMEX) hat√°ridŇĎs piac. Az egyik r√©szlege a COMEX, amely sz√≠nesf√©m √©s nemesf√©m opci√≥k √©s hat√°ridŇĎs √ľgyletek v√©tel√©vel √©s elad√°s√°val foglalkozik: arany, ez√ľst, alum√≠nium, r√©z √©s m√°sok. A NYMEX-n√©l √©vente k√∂r√ľlbel√ľl 15 ezer tŇĎzsdei tranzakci√≥t hajtanak v√©gre f√©mekkel.

shanghai

A sanghaji aranytŇĎzsde a nemesf√©m-kereskedelem legnagyobb √©s egyik vezetŇĎ platformja a vil√°gon. A 2002-ben alap√≠tott nonprofit szervezet st√°tusza van, √©s mind a k√≠nai v√°llalatok, mind a k√ľlf√∂ldi bankok jogosultak r√©szv√©telre. A nemesf√©m-kereskedelmet fŇĎk√©nt opci√≥kkal √©s hat√°ridŇĎs √ľgyletekkel folytatj√°k aranydarabokon.

Nemesf√©mek CFD-vel val√≥ keresked√©se az FxPro-val egyszerŇĪ regisztr√°ci√≥b√≥l indul. Csak kattintson az oldal tetej√©n tal√°lhat√≥ ‚Äě Regisztr√°ci√≥ ‚ÄĚ gombra, √©s k√∂vesse az utas√≠t√°sokat. Ezut√°n √ļj sz√°ml√°j√°t finansz√≠rozhatja (k√ľl√∂nf√©le k√©nyelmes online m√≥dszerekek, 0% jutal√©k √°llnak rendelkez√©sre). A f√©mek piacainak keresked√©s√©t az ingyenes dem√≥ sz√°ml√°n is gyakorolhatja, mielŇĎtt √©lŇĎ keresked√©sre l√©pne.

Kereskedjen nemesfém CFD-kkel az FxPro-val!

Kereskedjen fémekkel az FxPro-val!

Az azonnali f√©mekkel val√≥ keresked√©s lehetŇĎv√© teszi a befektetŇĎknek, hogy azonnali arany √©s ez√ľstre felvett hossz√ļ vagy r√∂vid poz√≠ci√≥k felv√©tel√©vel kibŇĎv√≠ts√©k a portfoli√≥jukat. Garant√°ljuk √Ėnnek, hogy megb√≠z√°sai legpontosabban √©s a legversenyk√©pesebb √°ron lesznek v√©grehajtva. Az azonnali arany √©rt√©kesebb, mint az azonnali ez√ľst, de mindkettŇĎ kiveszi a r√©sz√©t az erŇĎs piaci √°rmozg√°sokb√≥l.

Az azonnali f√©mekkel val√≥ keresked√©st egy biztons√°gi mened√©k befektet√©snek tekintik, k√ľl√∂n√∂sen gazdas√°gi bizonytalans√°g idej√©n. MielŇĎtt a val√≥di sz√°ml√°j√°val kereskedne c√©lszerŇĪ gyakorolnia az azonnali f√©mekkel val√≥ keresked√©st egy ingyenes dem√≥ sz√°ml√°n.

A lehetŇĎs√©gek vil√°ga

Kereskedjen CFD-kkel egyetlen egy sz√°ml√°r√≥l t√∂bb mint 2000+ eszk√∂z√∂n k√ľl√∂nb√∂zŇĎ eszk√∂zoszt√°lyokb√≥l!

1   A megb√≠z√°s v√©grehajt√°si ir√°nyelv t√°rgya.