DÍJNYERTES Tőzsdei közvetítés-mentes végrehajtás

Minden ügyfélügylet bróker1 beavatkozás nélkül történik. A legtöbb megbízás 12 ezredmásodperc alatti villámgyors sebességgel kerül betöltésre, tavaly pedig másodpercenként több ezer ügyletet került végrehajtásra.

Legjobb FX szolgáltató 2022 Internetes személyes vagyon díj

A legjobb kereskedési platform 2023 Financial Times & Investors Chronicle

A legjobb CFD FX szolgáltató 2023 Ultimate Fintech Award

Tőzsdei közvetítés nélküli végrehajtás
előnyei

Mély likviditás

Szerezzen hozzáférést a mély likviditáshoz és élvezze a legjobb eladási és vételi árak előnyeit, amikor létrehoz egy ügyletet!

Díjnyertes bróker

Díjaink az FxPro makulátlan műszaki színvonalát, tökéletes kereskedési feltételeket és magas színvonalú szolgáltatást tükrözik. ‌2.

Ultragyors végrehajtás

Az FxPro a megbízások ultragyors végrehajtását kínálja az ügyfeleknek, amiről a napi 199397 megbízás végrehajtási rekord is tanúskodik. A legtöbb megbízást 13 ms-on belül hajtjuk végre.

Hogyan lesznek az ügyleteim végrehajtva?
Megbízásai közvetítés nélkül lesznek végrehajtva, lásd alul:

Végrehajtó program

Rendelési könyv
Platforms
Rendelési könyv

Az ügyfeleink nagy forgalmú kereskedését szem előtt tartva belsőleg egyesítjük a rendelési folyamot. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy minimalizáljuk a kockázatot anélkül, hogy a rendelését bármilyen módon érintenénk.

belsőleg egyesítve

Mivel nem minden ügyfélpozíció van fedezve, ezért a piaci kockázati szint alatti maradék kitettség házon belül marad. A nagyméretű kitettséget külsőleg fedezhetünk.

maradék
kitettség

Miért nem egy STP bróker az FxPro?

Az automatikus feldolgozás (Straight-Through-Processing, STP) az egyik leggyakrabban félreértett kifejezés a kereskedő szakmában. Habár gyakran úgy gondolják, hogy összefügg az ügyfél által a brókertől kapott utasításnak megfelelő végrehajtással, az STP valójában egy végrehajtást követő, az ügyletet követő kommunikációs eljárás a végrehajtó felek között, akiknek minimális hatása van a lakossági ügylet sebességére vagy a teljesítési árra vonatkozóan. Habár az FxPro STP technológiát használ, magunkat mégis tőzsdei közvetítés nélküli végrehajtóként határozzuk meg a végrehajtás módja szerint.

Miért nem egy ECN bróker az FxPro?

Az ECN rövidítés az elektronikus kommunikációs hálózatot jelöli, és gyakran összekeverik a tőzsdei közvetítés nélküli végrehajtással. Azonban, az ECN a végrehajtó felek közötti anonim kommunikációra vonatkozik, ami valójában nem garantált teljesülést és kedvezőtlenebb árakat eredményezhet a lakossági ügyfélnek. Az FxPro egy tőzsdei közvetítés nélküli brókerként dolgozik, azaz az ügyfél megbízásait a tőzsdei közvetítés nélkül hajtjuk végre.

Teljes átláthatóság

Az FxPro a nagyobb átláthatóság és az etikus magatartás képviselője az online kereskedési szakmában. Ebből kiindulva a megbízás-teljesítés egy díjnyertes modelljét dolgoztuk ki, ami mind a kereskedő igényét mind az etikai követelményeket kielégíti.

diagram circle
Jegyzéskor 71.40%
Pozitív 12.90%
Negatív 15.70%

2023 csúszási státusz3

A devizapiacon az árak ezredmásodpercenként változnak. 2023-ben a piaci megbízások több mint 84%-a a kért áron, vagy még ennél is jobb áron teljesült.

Nincs újrajegyzés99.38%
Pozitív újrajegyzés0.26%
Negatív újrajegyzés0.36%
2023-as újrajegyzési állapot

2023-ban az azonnali megbízások csak 0.36%-nál fordult elő újrajegyzés, és 0.26 %-nál a megbízási árhoz képest jobb áron lett végrehajtva.

Hol kerülnek végrehajtásra a megbízásai?

A megbízásai az egyik Equinix LD4 London-i adatközpontbankerülnek végrehajtásra. A kereskedő szervereink helymegosztással rendelkeznek, és a kereszthálózat többszintű bankokkal van összekötve, amelyek a Quotix saját tulajdonú aggregátoron keresztül biztosít likviditást.

Platforms
FxPro adatközpont az
EQUINIX
Platforms

1   A megbízás végrehajtási irányelv tárgya.

2   Legjobb FX Bróker 2018-2013, részvény díjak.

3   A megadott statisztikák a 2023. január 1. és 2023. december 31. között végrehajtott összes megbízásra vonatkoznak, és a legközelebbi% -ra voltak kerekítve .