Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Miért vált szürkére a 'Módosítás' gomb, ha megpróbálom a veszteségzárási/nyereségzárási szinteket beállítani egy létező megrendelésnél?

Ennek az lehet az oka, hogy a veszteségzárási és nyereségzárási szinteket túl közelire állította be az aktuális árhoz képest.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a short pozíciókhoz (eladási megbízásokhoz) a veszteségzárási szintet az aktuális piaci árhoz képest magasabbra, és a nyereségzárási szintet pedig alacsonyabbra kell beállítani.

Minden platformnál a szimbólumok specifikációknál találja meg a minimális veszteségzárási stop szinteket: https://www.fxpro.com/trading/forex
Segített Önnek ez a cikk?