Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Hogyan lehet egy pozíciót zárni az MT4 platformon?

Egy nyitott pozíció zárásához először el kell küldeni egy megbízást az MT4 képernyőjén alul található MT4 ‘Terminál’ ablakban. Kattintson az egér jobb billentyűjével a zárni kívánt megbízásra, és válassza ki ‘Megbízás zárása’ menüt, vagy kattintson kettőt a megbízásra, hogy megnyissa a ‘Megbízás’ ablakot és zárja a megbízást onnan! Egy másik megoldás egy pozíció zárására, ha az 'X' szimbólumra kattint az MT4 képernyő jobb alsó sarkán.

Ha az egykattintásos kereskedést aktiválta, akkor ez a művelet azonnal, bármiféle megerősítő ablak megjelenése nélkül lezárja a kereskedést.

Ha veszteségzárási és nyereségzárási szinteket állított be, akkor a megbízás akkor kerül lezárásra, amikor piaci ár eléri valamelyik beállított szintet.
Segített Önnek ez a cikk?