Kereskedjen CFD-kkel energiahordozókkal!

Kereskedjen CFD-kkel olyan azonnali energiahordozókon, mint Brent olaj, WTI és földgáz és diverzifikálja a portfólióját!

Díjnyertes végrehajtás

Minden ügyfélügylet a Brókeri beavatkozás1 nélkül történik. A legtöbb kereskedés 12 ezredmásodperc alatti gyors villogó sebességgel fut, tavaly másodpercenként akár 3468 ügylet került végrehajtásra.

Tanulni a végrehajtási modelljeink ről

A legtöbb megbízást <13 ms-on belül hajtjuk végre.

Maximum 7000 megbízás végrehajtása másodpercenként

Ultrarövid késlekedésű adatbázis helymegosztás

Válassza ki a platformját!

Ügyfeleinknek asztali, webes és mobil kereskedési platformok széles választékát kínáljuk, beleértve az FxPro platformot, a MetaTrader 4, a MetaTrader 5 és a cTrader szoftvert

Hasonlítsa össze kereskedési számláink jellemzőit és funkcióit a Platform-Összehasonlító Táblázattal.

PlatformsPlatforms

Kereskedjen azonnali energiahordozókkal az FxPro-val!

Kezdjen el kereskedni az azonnali energiahordozókkal az FxPro-val, hogy diverzifikálja a portfólióját, és új kereskedési lehetőségeket használjon ki! Az azonnali energiahordozókkal minden kereskedési platformunkon kereskedhet, beleértve az MT4, MT5 és cTrader platformokat.

Az azonnali energiahordozók a rövidtávú befektetés népszerű formája, különösen akkor, amikor az energiafogyasztás exponenciálisan növekedik a világban. Nyugodtan gyakorolja a kereskedést az azonnali energiahordozókkal a demó számlánkon, mielőtt az élő számlán kezd el kereskedni!

Több mint egy forex bróker

Kereskedjen CFD-kkel egyetlen egy számláról több mint 2100+ eszközön különböző eszközosztályokból!

1   A megbízás végrehajtási irányelv tárgya.