Online biztonságban maradni

Fontos információk az online biztonságról

Hogyan védi az FxPro az ön adatait
Óvintézkedések, amelyeket meg kell tennie
Gyanús kapcsolat, amely FxPro-nak vallja magát
Csalás bejelentése

Hogyan védi az FxPro az ön adatait

Az FxPro-nál az ügyféladatok biztonsága kiemelt fontosságú, és kifinomult biztonsági intézkedéseket vezettünk be, amelyek célja az Ön személyes adatainak, magánéletének és pénzeszközeinek védelme.

  • Webhelyeinken és alkalmazásainkban a legmagasabb szintű titkosítást alkalmazzuk
  • Egy erős szakembercsapat folyamatosan figyelemmel kíséri és mindig készen áll reagálni az online fizetések során bekövetkező esetleges eseményekre vagy szabálytalan tevékenységekre
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az FxPro Direct portál a tranzakciók végrehajtásához egy biztonságos helyként maradjon
  • A jelszavaknak bizonyos bonyolultsággal és hosszúsággal kell rendelkezniük
  • A személyes adatok bármilyen frissítésével vagy bármely személyes adatigénylés feldolgozásával kapcsolatban ellenőrizzük, hogy ezt a kérést Ön megtette-e, bármilyen intézkedés előtt.
  • 2 lépéses ellenőrzési lehetőség
  • Automatikus e-mailes visszaigazolások a fiók jelszavának módosításához
  • Van egy adatvédelmi tisztviselőnk, aki figyelemmel kíséri a GDPR betartását, és külső felek rendszeresen ellenőriznek minket a rendszereink és az adataink védelme érdekében alkalmazott összes ellenőrzés ellen.

Az adatok megszerzésének és felhasználásának részletei megtalálhatók az adatvédelmi irányelvekben .

Gyanús kapcsolat, amely FxPro-nak vallja magát

Az egyértelműség kedvéért ki szeretnénk emelni azt, hogy az FxPro:

Nem nyújt fizikai kriptopénzek cseréjét vagy fizetési szolgáltatásokat.

Soha nem fogja kérni a jelszavát vagy egyéb érzékeny információkat.

Soha nem fogja kérni, hogy bármilyen átutalást hajtson végre a számlájára és onnan. Csak az FxPro Direct portálunkon keresztül végezhet befizetést.

Nem vesz részt befektetési vagy kereskedelmi tanácsadásban.

A szolgáltatások nem tartalmazzák az eszközkezelést vagy a befektetés megtérülésének garantálását.

A fentiek bármelyikét gyanúsnak kell tekintenie.

Csalás bejelentése

Az esetleges csalásokról haladéktalanul tegyen feljelentést a kiberbiztonsági csalási ügynökségnél vagy az ön joghatósága illetékes hatóságoknál.

Ha bármilyen kéretlen hívást, e-mailt vagy SMS-t kap, amely FxPro-nak vallja magát, ne folytasson semmilyen kommunikációt, és azonnal jelezze ezt nekünk a oldalunkon keresztül, amely a hivatalos kommunikációs csatornák a weboldalunkon.

Kérjük, értesítsen minket , ha fiókjában illetéktelen tranzakciókat észlel, vagy ha arra gyanakszik, hogy harmadik fél hozzáférhet fiókja adataihoz.

Azért vagyunk itt, hogy támogassuk Önt, és elkötelezettek vagyunk a közös munka mellett a csalások megelőzése érdekében, és segítünk az ön pénzügyeinek a biztonságában.

Hivatalos szoftver és kommunikáció

Az FxPro számos hivatalos közösségi média csatornát működtet:

Emlékeztetjük önt arra, hogy vigyáznia kell az illetéktelen kommunikációs csatornákra, és ne tegyen közzé személyes adatokat vagy bizalmas fiókadatokat a közösségi médián keresztül.

A hivatalos FxPro mobilalkalmazásunk csak az Apple App Store és a Google Play áruházból tölthető le. Az általunk biztosított egyéb hivatalos kereskedési szoftver megtalálható a letöltési központunkban .

play-marketios-store

Kérjük, győződjön meg arról, hogy csak hivatalos forrásokból származó alkalmazásokat és szoftvereket használ. Ha gyanúja merül fel egy alkalmazással vagy közösségi médiacsatornával kapcsolatban, és ellenőrizni szeretné az eredetiséget, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az egyik hivatalos kommunikációs csatornán keresztül, amely a kapcsolattartó oldal .