info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

Többféleképpen is elküldhet egy azonnali végrehajtást az MT4 terminálon keresztül:

  1. Kattintson az ‘Új megbízás’ gombra az eszköztár menüben!
  2. Válassza ki az ‘Új megbízás’-t az ‘Eszközök’ menülistából!
  3. Nyomja meg az F9-t!
  4. Kattintson az egér jobb oldali billentyűjével a 'Piacfigyelő' ablakban egy eszközre, és válassza ki az ‘Új megbízás’-t!
  5. Kattintson kettőt a 'Piacfigyelő' ablakban egy eszközre!
  6. Aktiválja az egykattintásos kereskedést!

A fenti lehetőségek közül valamelyik megjelenik ‘Megbízás’ ablakban. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy beállítsa a megnyitni kívánt pozíció paramétereit. A ‘Szimbólum’ mező segítségével módosíthatja az eszközt és az ‘Összeg’ mező segítségével beállíthatja a kereskedés tételét. Továbbá beállíthatja a veszteségzárási és profitkivételi szinteket is.
Ezután kattintson az ‘Eladás’ gombra, hogy megnyissa a jelenlegi vételi áron a rövid pozíciót, vagy a ‘Vétel’ gombra, hogy egy hosszú pozíciót nyisson meg az aktuális eladási áron!
Segített Önnek ez a cikk?