info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATFORM

Hogyan lehet belépni az MT4 kereskedő platformba?

A képernyő bal felső sarkán lévő menü segítségével tud belépni a kereskedő platformba. Kattintson a ‘Fájl’, ‘Belépés a kereskedő fiókba’ menüpontokra, és egy új ablak jelenik meg, ahol megadhatja a belépési adatait, majd megjelenik a számlájához rendelt szerver.

log in

A belépési adatait egy e-mail üzenettel küldjük el Önnek, miután a számlanyitási kérelmét elfogadtuk és számláját megnyitottuk. Ha elfelejtette az MT4 számlájának jelszavát, akkor az FxPro Direct segítségével tud új jelszót beállítani.

A demó számla belépési adatokat szintén az FxPro Direct segítségével tudja megnézni. Válassza ki a ‘Profilom’ és kattintson a ‘Platform Belépési Adatok' billentyűre!

Segített Önnek ez a cikk?