Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Hogyan lehet egy függő megbízást létrehozni az MT4-ben?

A függő megbízás egy pozíció nyitására vonatkozó olyan utasítás, amikor egy eszköz elér egy Ön által előzetesen megadott árszintet.
Egy függő megbízást a fő ‘Megbízás’ ablakban tud elküldeni. Egyszerűen módosítsa a ‘Típust’ ‘Azonnali végrehajtás’-ról a ‘Függő megbízás’-ra. Egy menülista jelenik meg, ami lehetővé teszi Önnek, hogy megadja, hogy az elküldeni kívánt függő megbízás egy vételi limitáras, eladási limitáras, vételi stop vagy egy eladási stop megbízás legyen. Azt is biztosítja, hogy beállítson egy limitárat, lejárati dátumot és időtartamot.

Tartsa mindig szem előtt, hogy a vételi stop és az eladási limitáras megbízásokat az aktuális piaci ár felett, míg az eladási stop és vételi limitáras megbízásokat az aktuális piaci ár alatt kell megadnia!
Segített Önnek ez a cikk?