Platform összehasonlító táblázat

Az FxPro-val való kereskedés egyik előnye az általunk kínált platformok és számlatípusok sokfélesége. Nemcsak csúcsminőségű kereskedési platformok széles skáláját kínáljuk, mint például a cTrader, Metatrader 4, Metatrader 5 és szabadalmaztatott megoldást, hanem különböző kereskedési feltételeket is, amelyek lehetővé teszik a személyre szabottabb, az Ön preferenciáira szabott élményt.

Több mint 2100+ CFD eszközzel 6 különböző kategóriában, minőségi végrehajtással, fejlett online kereskedési eszközökkel és kereskedési rendszerekkel, van valami, ami mindenki igényeit kielégíti!

-

Kérjük, nézze meg az alábbi összehasonlító táblázatot, hogy megnézze a legfontosabb különbségeket az egyes típusú fiókok között. Megtalálhatja a platform jellemzőinek összehasonlítását is. Alternatív megoldásként vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, aki a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy megbeszélje bármelyik termékünket, kereskedési igényeit és elvárásait.

Számla-összehasonlítás
Platform jellemzői

* a megbízás végrehajtási szabályzattól függ

Megjegyzés: Az egyes instrumentumok átlagos spredjei a specifikációkban találhatók

A legtöbb megbízást <13 ms-on belül hajtjuk végre.

Maximum 7000 megbízás végrehajtása másodpercenként

Ultrarövid késlekedésű adatbázis helymegosztás

Válassza ki a platformját!

Ügyfeleinknek asztali, webes és mobil kereskedési platformok széles választékát kínáljuk, beleértve az FxPro platformot, a MetaTrader 4, a MetaTrader 5 és a cTrader szoftvert

Platforms

Hasonlítsa össze kereskedési számláink jellemzőit és funkcióit a Platform-Összehasonlító Táblázattal.

Platforms

Különbség az MT4 és MT5 között (MT4 vs MT5)

A számlatípus kiválasztásakor 3 fő dolgot kell figyelembe vennie: a kereskedni kívánt termék(ek) és a kereskedési feltételek, a végrehajtás típusa, és végül magának a platformnak a képességei és szolgáltatásai.

Új házon belüli platformunk a tökéletes minden-az-egyben megoldás, mivel hatékony webes és mobilmegoldásokon keresztül biztosítja az általunk ismert eszközök teljes skáláját és a kiváló minőségű végrehajtást.

A legfontosabb különbség a MetaTrader4 és a MetaTrader5 között az egyes termékeken elérhető CFD termékek választékában rejlik. Az MT4 platform lehetőséget ad mind a 6 eszközosztályban pozíciók nyitására, míg az MT5 a részvények sokkal szélesebb körét támogatja, a cTrader pedig nem támogatja a részvényeket vagy a határidős ügyleteket.

Ne feledje, hogy a MetaTrader5 alapértelmezés szerint "netting" platform. Ez azt jelenti, hogy a kereskedéseket összesítik, és az ügylet fedezése -hedging- nem lehetséges, bár kérésre biztosítjuk a platform „fedezeti” vagy hedging változatát.

Ami a költségeket illeti, minden termékünkre árrést számítunk fel, a cTrader platformon általában jóval alacsonyabbak az FX-árrések, de fix jutalékkal. Az egyes platformok díjai/kereskedési feltételei közötti különbségeket az instrumentum specifikációi oldalán tekintheti meg. Swap és osztalékköltségek is felmerülhetnek: https://www.fxpro.com/commissions-swap-charges

A fejlett kereskedési technológia és a mély likviditási hozzáférés lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi piaci végrehajtást biztosítsunk, és fenntartjuk a kiváló végrehajtási statisztikákat, amelyek nyilvánosan elérhetők a weboldalunkon: https://www.fxpro.com/pricing/model

A Metatrader 4 platformon keresztül a klasszikus azonnali végrehajtás fiók típusát is kínáljuk, állandó árrés opciós lehetőséggel.

A felhasználóbarát lehetőségek szempontjából a MetaTrader termékcsalád, beleértve az MT5-et és az MT4-et is a klasszikus megoldás, míg a cTrader (a Spoware által kifejlesztett) a modern szolgáltatások nagyobb választékát kínálja. Amellett, hogy támogatja a korszerű kereskedelmet olyan mechanikus rendszerekkel, mint a cBots és az EA, a műszaki mutatók és a külső elemzés, az egyes típusú fiókok asztali, webes és mobilalkalmazást kínálnak minden kereskedési igényének kielégítéséhez.

Felhívjuk figyelmét, hogy egynél több típusú számlát nyithat meg, és megtapasztalhatja az FxPro által kínált szolgáltatások és kereskedési feltételek teljes skáláját.