info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Hogyan lehet használni a piacfigyelő ablakot?

A 'Piacfigyelő' az MT4/MT5 része, ami mutatja az eladási/vételi árakat és lehetővé teszi az eszközök megtekintését, megbízások elküldését, grafikonok megnyitását.
Ahhoz, hogy a kereskedés során elérhető minden eszközt lásson, kérem, kattintson az egér jobb billentyűjével a piacfigyelő ablakra és válassza ki 'Mindent mutat' menüpontot!

Mindent mutat

Ha külön szeretne egy eszközt a listához hozzáadni, akkor kattintson az egér jobb billentyűjével a piacfigyelő ablakra és válassza ki a 'Szimbólumok' menüpontot! Továbbá létrehozhat egyéni listát is.
Segített Önnek ez a cikk?