Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: MT4 & MT5 PLATFORM

Honnan tudható, hogy az Expert Advisor megfelelően fut-e?

Ahhoz, hogy ellenőrizze, hogy az Expert Advisor megfelelően fut-e, először meg kell győződnie arról, hogy az Expert Advisor-ok aktiválva vannak-e a platformján. Ennek érdekéken ellenőrizze, hogy az ‘Automata Kereskedés’ gomb a képernyő felső parancssorában zöld-e! Ha piros, akkor kattintson rá, hogy aktiválja az Expert Advisor-okat!

‘Automatikus kereskedés’

Ezután meg kell győződnie arról, hogy az Expert Advisor aktiválva van-e a valós kereskedéshez. Ennek érdekében kattintson az egér jobb billentyűjével oda a grafikonon, ahova az Expert Advisor-t helyezte, válassza ki ‘Expert Advisor-ok' és ezután ‘Tulajdonságok’ menüpontokat! Jelölje meg a ‘Élő kereskedés engedélyezése’ négyzetet, és kattintson az 'OK’-ra! Most már az Expert Advisor-nak megfelelően kell működnie!

Élő kereskedés engedélyezése

Amint az Expert Advisor rendesen fut, ellenőrizheti a ‘Expert-ek’ és ‘Hirdetmény’ oldalakat a terminálján, hogy a rendszer nem-e küldött valamilyen hibaüzenetet.
Kérem, jegyezze meg, hogy ha az Expert Advisor fut és az automatikus kereskedés aktiválva van, akkor egy mosolygó arcot fog látni a grafikon jobb felső sarkában az Expert Advisor neve mellett.
Segített Önnek ez a cikk?