info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Előfordulhat újrajegyzés?

Az FxPro MT5 és FxPro cTrader platformok piaci végrehajtást alkalmaznak, és ezért nincs újrajegyzés.

Azonban előfordulhat újrajegyzés az FxPro MT4 azonnali számlán nagyon volatilis piaci viszonyok során. Elkerülheti az újrajegyzést, ha kijelöli ‘Szórás’ négyzetet ‘Megbízás’ ablak alján, ami lehetővé teszi Önnek, hogy beállítsa azt a 'pip' tartományt, ami akkor válik Ön számára elérhetővé, ha a piaci ár eltér a kattintás időpontjának megfelelő ártól.

Kérem, ügyeljen arra, hogy inaktiválja az újrajegyzéshez tartozó felugró ablakot, ha az egykattintásos kereskedést választja! Azonban hallani fog egy figyelmeztető hangjelzést, amikor az újrajegyzés megtörténik, feltéve, hogy a figyelmeztető hangjelzés aktiválva van (Eszközök > Beállítások > Események), és az újrajegyzés a kliens terminál log fájlban rögzítésre kerül.
Segített Önnek ez a cikk?