info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Milyen különbözeteket kínálnak fel?

Versenyképes változó különbözeteket kínálunk fel minden platformunkon. Az MT4/MT5 számlákon bármilyen eszköznél csak a különbözetekért számítunk fel költséget és nem kérünk jutalékot. A cTrader számlákon a különbözetek sokkal kisebbek (a legfontosabb devizapároknál 0-hoz közeli), de minden ügyletnél van jutaléklevonás (45 dollár 1 millió dolláros kereskedés után).

Ezenkívül MT4 állandó különbözet számlát is kínálunk ügyfeleinknek, amelynél a 7 legfontosabb devizapáron állandó különbözet van.

Segített Önnek ez a cikk?