info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Előfordul csúszás a platformjaikon?

A csúszás a kereskedés része és teljesen megszokott a forex piacon. Nagy volatilitás vagy kis likviditás esetén jelentkezik, továbbá akkor, amikor szenzációs híreket jelentenek be vagy fontos gazdasági adatok tesznek közzé.

Az FxPro minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy megvédje a kereskedőket a piaci volatilitással szemben, és ügyfeleinket egy nagyon képzett kereskedelmet szabályozó rendszer segíti, ami csökkenti a negatív csúszás kockázatát és garantálja a legjobb áron történő végrehajtást.

Kiváló slippage (csúszási) statisztikáinkat itt tekintheti meg:
https://www.fxpro.com/pricing/model
Segített Önnek ez a cikk?