info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Miért nem lett a függő megbízásom végrehajtva?

Ha függő megbízása nem lett végrehajtva, akkor annak az lehet az oka, hogy nem volt elég tőkéje a pozíció megnyitásához, amikor a függő megbízás el lett küldve. Ebben az esetben a törölt függő megbízás megjelenik a számlatörténetben.
Másik ok az lehet, hogy a megadott árszint nem lett elérve. Kérem, tartsa szem előtt, hogy a függő eladási megbízásnál, a vételi árnak el kell érnie az Ön által megadott szintet, míg a vételi megbízásnál az eladási árnak el kell érnie az Ön által megadott szintet!
Segített Önnek ez a cikk?