info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Mi a különbség a piaci és az azonnali végrehajtás között?

Az azonnali végrehajtásnál a megbízása a kért áron lesz elszámolva, vagy kap egy új ajánlatot.

A piaci végrehajtásnál megbízása az aktuális piaci áron, a forgalommal súlyozott átlagáron lesz elszámolva.

Az MT4, MT5 és cTrader számlákhoz piaci végrehajtást, míg az MT4 és MT4 állandó különbözeti számlákhoz azonnali végrehajtást ajánlunk fel.

A megbízás végrehajtásával kapcsolatban további információt talál a weboldalunkon:

https://www.fxpro.com/mt4-order-execution
.
Kérem, tartsa szem előtt, hogy függő megbízások esetén a végrehajtás ugyanaz függetlenül a számla típusától (azaz minden stop megbízást piaci végrehajtással és minden limitáras megbízást limitáras végrehajtással történik)!
Segített Önnek ez a cikk?