Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Milyen jutalékot számítanak fel a kereskedésnél?

Az FxPro MT4 Raw Spread számlán az FX & fémek árrései nagyon alacsonyak minden mark-up nélkül, és tételenként 3,50 dollár jutalékot számítanak fel a pozíció nyitásakor és bezárásakor. A cTrader számlákon az FX & fémekkel való kereskedés során 35 USD jutalékot kell fizetni minden 1 millió USD után egy pozíció nyitásakor és 35 USD a pozíció zárásakor. A cTrader árrései azonban alacsonyabbak, mint más számlatípusoké.
A fenti számlatípusokhoz tartozó összes többi eszköz változó árréses és nulla jutalékos.

Az összes többi FxPro, MT4 és MT5 számlán nem számítunk fel jutalékot semmilyen eszköz után. Csak az árrést számítjuk fel, amelyre egy kis felárat (és az esetleges swap díjakat) számítunk fel. Ugyanez vonatkozik az Egyesült Királyságbeli ügyfelek Spread fogadási számláira is.
Segített Önnek ez a cikk?