info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Milyen jutalékot számítanak fel a kereskedésnél?

Az MT4/MT5 és fogadási különbözeti spekulációs számláknál egy eszköznél sem számolunk fel jutalékot. Csak annál a különbözeti eszköznél számolunk fel költséget, amelyiknél alacsony haszonkulcsot alkalmazunk (és minden vonatkozó devizacsere-ügylet díjtételt).

A cTrader számláknál, amikor devizákkal és fémekkel kereskedik, 45 dolláros jutalékot számolunk fel minden 1 millió dolláros kereskedés esetén pozíciónyitásnál és zárásnál. Azonban, a cTradernél a különbözetek alacsonyabbak, mint bármely más számlatípusnál.
Segített Önnek ez a cikk?