info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Mi a különbség stop megbízás és a limitáras megbízás között?

A limitáras és stop megbízásokat gyakran összekeverik egymással, mivel mindkettő olyan függő megbízás, amikor a bróker nyit vagy zár egy pozíciót, ha egy eszköz értéke elér egy bizonyos szintet.

A vételi limitáras megbízás arra utasít, hogy egy pozíciót nyisson a bróker akkor, amikor a piaci ár az aktuális árhoz képest alacsonyabb szintet ér el. Az eladási limitáras megbízás arra utasít, hogy egy pozíciót nyisson a bróker, amikor a piaci ár az aktuális árhoz képest magasabb szintet ér el. Ezzel szemben a vételi stop megbízások akkor indulnak, ha túllépik az aktuális piaci árat és az eladási stop megbízás pedig akkor, amikor alákerül az aktuális piaci árnak.

Tulajdonképpen a limitáras megbízásoknál jobb árat próbálnak elérni az aktuális árnál, míg a stop megbízásokat arra használják, hogy a fellendülésből hasznot húzzanak és minimalizálják az esésnél a veszteséget. A stop megbízások lényegében akkor kerülnek végrehajtásra, amikor az árszint aktiválja őket, így azok időben csúszhatnak vagy kevésbé teljesülnek bizonyos piaci körülmények között.
Segített Önnek ez a cikk?