info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Mi az a kiszállási szint?

Az árrés szintet (%) a következőképpen számítják ki: tőke / árrés * 100.

Az FxPro valós idejű árréskövető eszközt és negatív egyenleg védelmet kínál az ügyfeleknek az FxPro Megbízás végrehajtási szabályzat szerint, hogy garantálja, hogy az ügyfelek nem veszítenek a befektetett tőkéjüknél nagyobb összeget.

Az FCA/CySEC-nél regisztrált számláknál a zárási szint 50% minden számlánál. Az SCB/MENA-nél regisztrált számláknál ez a szint 20% az MT4-re és 30% az MT5/cTrader-re vonatkozóan.

A cTrader számláknál a Spotware által kidolgozott 'Intelligens Zárás' logika szerint történik a zárás.
Segített Önnek ez a cikk?