info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: KERESKEDÉS és VÉGREHAJTÁS

Hogyan számolják ki a devizacsere-ügyletet?

A devizacsere-ügyletet úgy számolják ki, hogy a kereskedéshez használt devizapár kamatainak veszik a különbségét és ehhez hozzáadják a következő kereskedési napra átvitt FxPro jutalékot. Ha az eredmény vagy pozitív szám, akkor az ügyfélnek nyeresége van, vagy negatív szám, akkor az ügyfélnek vesztesége van.

A devizacsere-ügyletet hétfőtől péntek 23:59-ig tartó szerveridőre vonatkozóan számítják ki. A pénteki napon a számot háromszoros súllyal számítják a hétvége miatt. A devizacsere-ügyletet úgy kell tekinteni, hogy ami akkor is fut, amikor a bankok és piacok zárva vannak.

Devizacsere-ügylet díj=[(egy pip / átváltási árfolyam) * kereskedés mérete (lot méret) * devizacsere-ügylet érték pontokban kifejezve] / 10
Segített Önnek ez a cikk?