info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Segélyközpont - szószedet

Devizacsere ügylet (undefined)

A devizacsere ügylet az az ügylettel járó kamat, amikor a kereskedő egy éjszakán keresztül tart egy pozíciót egy devizapárban. Minden devizakereskedelem egy devizában történő eladást (elszámoló deviza), és egy másik devizában (bázisdeviza) történő vételt foglal magában. Amikor ezeket a pozíciókat a kereskedő egy éjszakán keresztül tartja, a devizapár mindkét tagja kamatot fizet. A kereskedőnek kamatot kell fizetnie az eladott deviza után és neki fizetnek kamatot a vett deviza után. Így attól függően, hogy az elszámoló deviza kamatlába magasabb-e a bázisdeviza kamatlábánál, a kereskedő köteles kamatot fizetni vagy neki kötelesek kamatot fizetni, amikor a gördülés bekövetkezik.

A devizacsere ügyletet a következőképpen lehet kiszámítani: Devizacsere ügylet=(egy pip / átváltási árfolyam)*kereskedés mérete (lot méret)*devizacsere érték tizedespontokban megadva. Kattintson a 'Kereskedési számológép' menüpontra a bal oldalon lévő menülistában, hogy végrehajtsa a devizacsere-ügylet számításokat!