FxPro Vállalati szociális felelősség

A vállalati szociális felelősség része az FxPro küldetésének. Aktív tagja vagyunk számos, különböző karitatív egyesületnek, és arra törekszünk, hogy a szükséget szenvedő embereknek segítséget nyújtsunk. A CSR kezdeményezésünk révén, az FxPro aktívan ösztönzi és támogatja egy magasabb életminőség elérését, valamint nagy hangsúlyt fektet a megfelelő oktatásra és táplálkozásra.

Támogatás és hozzájárulás

Egy sokszínű, többnemzetiségű munkaerővel rendelkező globális vállalatként hiszünk abban, hogy a karitatív tevékenységünk hatása sokkal nagyobb akkor, ha felhatalmazzuk az alkalmazottainkat, hogy választásuk szerint támogassanak karitatív szervezeteket. Keményen dolgozunk azon, hogy erős és tartós kapcsolatot építsünk ki a vállalat és az általunk támogatott közösségek között. Ennek eredményeként az FxPro karitatív szervezetek széles körének aktív szereplője, és az utóbbi időben elkötelezte magát aziránt, hogy az UNICEF, a Vöröskereszt, helyi és nemzetközi kórházak, gondozó létesítmények és karitatív adománygyűjtő rendezvényeket támogasson.

A vállalati szociális felelősség azt jelenti számunkra, hogy etikus módon, a környezetre gyakorolt káros hatásokat minimalizálva, az alkalmazottakat és partnereket sportszerűen és felelős vállalati tagként kezeljük.

Etikai és üzleti irányelv

Az üzleti filozófiánk biztosítja azt, hogy a munkánk a legmagasabb erkölcsi mérce szerint valósuljon meg. A vállalat a működési területnek megfelelő minden létező jogi, szabályozási és gyakorlati szabály szerint végzi a tevékenységét.

Elvárjuk az alkalmazottainktól, hogy elfogadják az etikai elveinket és az irányelveink szerint dolgozzanak. Az önértékelési folyamat során minden alkalmazott aláírásával igazolja azt, hogy egyetért a magatartás szabályzattal és etikai irányelvvel. Továbbá minden alkalmazottnak egyet kell értenie az alábbi irányelvekkel: Összeférhetetlenségi nyilatkozat, kapcsolt felek közötti ügyletek és visszaélések.

Az FxPro irányelvei a legszigorúbb szabályozási és jogi követelményeknek felelnek meg és globálisan az egész FxPro csoportra vonatkoznak.

Az alkalmazottakat arra bátorítjuk, hogy támogassák és vegyenek részt a közösségi tevékenységekben. Az alkalmazottak arra ösztönözzük, hogy a választásuk szerinti karitatív egyesülettel dolgozzanak együtt, ahelyett, hogy a vállalat választaná meg a karitatív szervezetet. Hiszünk abban, hogy maximalizálhatjuk az együttes karitatív erőfeszítéseket, miközben az alkalmazottak igényeit is kielégítjük.

Közösségi tevékenységek

Az FxPro aktívan támogatja az alkalmazottakat, hogy járuljanak hozzá a közösség fejlődéséhez. Ugyanolyan fontosnak tartjuk a vállalati szociális felelősséget, mint a termékeket és szolgáltatásokat.

Alkalmazottaink állnak a tevékenységünk középpontjában, és el vagyunk arra kötelezve, hogy a személyzet minden tagja sportszerű és tiszteletteljes bánásmódban részesüljön.

Az FxPro emberi erőforrás politikája röviden

  • Diszkriminációellenesség és esélyegyenlőségi irányelv
  • Rugalmas foglalkoztatottsági irányelv a gyermek/felnőttgondozásban érintett alkalmazottak számára
  • További szabadnapok fiatal alkalmazottak képzésére
  • A munkával összefüggő oktatás szponzorálása és támogatása (pl. jogi és pénzügyi képesítések)
A környezetre gyakorolt hatásunkat teljes mértékben ismerjük. Az FxPro arra törekszik, hogy minimalizálja a széndioxid kibocsátást azáltal, hogy megtesszük a megfelelő intézkedéseket, hogy erősítsük a környezet tudatosságot és csökkentsük az energiafelhasználást és energiaveszteséget a napi működésünk során.

Az alábbiakban néhány a környezeti hatások javítását célzó, bevezetett kezdeményezést mutatunk be:

  • Újrahasznosítási és szerves hulladék-tárolók a konyhahelységekben
  • Mobiltelefon, számítógép, fluoreszcens világítótestek és elemek újrahasznosítása
  • Energiahatékony lámpák és időzítők, érzékelő világítótestek használata
  • Videókonferenciás megbeszélések az utazási szükség csökkentése érdekében

Jótékonysági szervezetek és ügyek, amelyeket támogatunk

Az ENSZ Menekültügyi Ügynöksége

2022-ben az FxPro adományt adományozott az UNHCR-nek, egy jótékonysági szervezetnek, amely a helyszíni partnerekkel együttműködve humanitárius segítséget nyújt a menekülteknek, beleértve az élelmiszert, menedéket, gyógyszert és más életmentő eszközöket a lakóhelyüket elhagyni kényszerült közösségek számára.

Naked Heart Alapítvány, London, Egyesült Királyság

2019-ben, 2020-ban és 2021-ben az FxPro jelentős adományokat nyújtott a Naked Heart -Meztelen Szív- Alapítványnak, amely jótékonysági szervezet, amely fogyatékkal élő vagy speciális igényű gyermekes családokat támogat, segít átalakítani és gazdagítani az érintettek életét.

Pillangó bál Monaco

2019-ben az FxPro támogatta a „Butterfly Ball Monaco” -t, a Caudwell Children által szervezett jótékonysági gálavacsorát. Ez a szervezet biztonsági hálóként szolgál azoknak a családoknak, akik nem tuják megszerezni a szükséges segítséget. Teljes mértékben támogatjuk azt a célt, hogy az egész Egyesült Királyságban segítsük a fogyatékkal élő gyermekek életének átalakítását.

Mutassa az összes eseményt