info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Segélyközpont - szószedet

Elvesztett évtized (Lost Decade)

Az elvesztett évtizedek súlyos gazdasági válságok és különösen egy gazdasági buborék kipukkanása után jelentkeznek. Lassú gazdasági növekedés, magas munkanélküliség és eső ingatlanárak jellemzik ezt az időszakot, és az életszínvonalnak sok évre van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen arra a szintre, ahol lennie kellene. Az 1980-as éveket elvesztett évtizednek tartják Latin-Amerika számára (La DécadaPerdida), miután az adósságállomány kicsúszott az ellenőrzés alól. Japán elvesztett évtizede a 1990-es évek voltak, egy hatalmas eszközpiaci buborék kipukkanása következtében. A 2000-es éveket az Egyesült Államok elvesztett évtizedének tartják a kései 1990-es évek dotkomlufi és az azt követő, az évtized második felében fellépő másodrendű jelzálogpiaci válság miatt.