Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

cTrader Jutalék Számológép

A cTrader platformon az FxPro 35 dollár jutalékot számol fel 1 millió dollár forgalom után. Ha a számlája nem amerikai dollárban lett megnyitva, akkor ezt az összeget át kell váltania dollárra! Az FxPro jutalék kalkulátor elvégzi ezt a feladatot Önnek. Egyszerűen adja meg a kereskedés méretét, a devizapárt, a számlának megfelelő devizát és kattintson a "számítás" funkcióra! A jutalék kalkulátor kiszámolja, hogy mekkora jutalékot kell fizetnie egy pozíció nyitásakor és zárásakor.

A jutalék számológép a következőképpen működik:

Jutalék minden egyes oldalon = (kereskedés mérete * 35 dollár 1 millió dolláros forgalom után) * számla deviza átváltási árfolyam
Példa:

Kereskedés 100000 GBP/JPY devizapárral euróban nyitott számla esetén

0.000035 * 100,000= £3.50 (A kereskedéshez választott devizapár bázisdevizája )

Az EUR átváltásához el kell osztanunk az EUR/GBP átváltási árfolyammal (0.798)

Jutalék értéke különböző esetben = €5.63

Ez a díj mindig egy pozíció nyitásakor és zárásakor kerül felszámolásra