info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

cTrader Jutalék Számológép

A cTrader platformon az FxPro 45 dollár jutalékot számol fel 1 millió dollár forgalom után. Ha a számlája nem amerikai dollárban lett megnyitva, akkor ezt az összeget át kell váltania dollárra! Az FxPro jutalék kalkulátor elvégzi ezt a feladatot Önnek. Egyszerűen adja meg a kereskedés méretét, a devizapárt, a számlának megfelelő devizát és kattintson a "számítás" funkcióra! A jutalék kalkulátor kiszámolja, hogy mekkora jutalékot kell fizetnie egy pozíció nyitásakor és zárásakor.

A jutalék számológép a következőképpen működik:

Jutalék minden egyes oldalon = (kereskedés mérete * 45 dollár 1 millió dolláros forgalom után) * számla deviza átváltási árfolyam
Példa:

Kereskedés 100000 GBP/JPY devizapárral euróban nyitott számla esetén

0.000045 * 100,000= £4.50 (A kereskedéshez választott devizapár bázisdevizája )

Az EUR átváltásához el kell osztanunk az EUR/GBP átváltási árfolyammal (0.798)

Jutalék értéke különböző esetben = €5.63

Ez a díj mindig egy pozíció nyitásakor és zárásakor kerül felszámolásra

Az FxPro jutalék kalkulátor mobiltelefonról is elérhető az FxPro Tools alkalmazás részeként. Töltse le az alkalmazást még ma, az iOS és Android készülékére, hogy hozzáférést szerezzen az összes kalkulátorhoz, amiket bármikor és bárhol használhat!

FxPro Tools

Letöltési kiegészítésként érhető el

iphone
androidios

Az FxPro kalkulátorok mobiltelefonról, mind iOS, mind Android készülékről is elérhető.