info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Gondjai vannak
az FxPro-fiók kártyával történő finanszírozásával?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Kövesse az alábbi utasításokat a betéti problémák mielőbbi megoldásához.

Limit korlátozása

Felhívjuk figyelmét, hogy 10 percen belül csak két sikertelen befizetési kísérletet hajthat végre. Ha folytatja a további sikertelen fizetéseket, akkor a bank letilthatja a kártyáját. Ez szükséges intézkedés a csalárd ügyletek elkerülése érdekében.

Ha a fenti ajánlások nem oldották meg a problémát, próbáljon kapcsolatba lépni a bankjával az alábbi javaslatok alapján.

Ellenőrizze az egyenleget

Győződjön meg arról, hogy kártyája elegendő pénzeszközzel rendelkezik a befizetéshez. Az egyenleg összegét általában személyes bankszámla platformjain keresztül (a webhelyen, a mobilalkalmazásban vagy SMS-kéréssel) tudja megnézni. Ha a kártya egyenlege nem elegendő, először töltse fel.

Kérjen újból ellenőrző kódot.

Győződjön meg arról, hogy helyesen írta be a bank SMS-ben küldött egyszeri jelszavát. Ha hiba történt, akkor újra be kell írnia a kártya adatait az FxPro Direct alkalmazásban, mielőtt újra kérhetii a 3D-biztonsági kódot.

A 3D-biztonsággal kapcsolatos összes kérdést - például a kódok fogadása vagy bevitele - bankja felé kell irányítania, a kártya hátoldalán feltüntetett telefonszámon.

Ellenőrizze a banki korlátozásokat.

Ellenőrizze, hogy az új fizetés nem lépte-e túl a kártya limitjét; derítse ki, hogy támogatja-e az online fizetési tranzakciókat.

A fenti információkat az online személyes bankszámláján kell megtalálnia. Ha továbbra sem tudja megoldani a problémáját, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a kártya kibocsátójával.

Elsődleges megoldások
Vissza a fizetési oldalra

1   Több mint 70 díj az Egyesült Királyságból és egyéb nemzetközi díjak

2   footnotes_2_new

3   Több fizetési mód közül választhat. A rendelkezésre álló fizetési módok függnek a választott felügyeleti hatóságtól és a tartózkodási helyének megfelelő országtól.

4   Az FxPro Markets csak az FxPro Financial Services Ltd ügyfelei vehetik igénybe.