Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

Gondjai vannak
az FxPro-fiók kártyával történő finanszírozásával?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Kövesse az alábbi utasításokat a betéti problémák mielőbbi megoldásához.

Limit korlátozása

Felhívjuk figyelmét, hogy 10 percen belül csak két sikertelen befizetési kísérletet hajthat végre. Ha folytatja a további sikertelen fizetéseket, akkor a bank letilthatja a kártyáját. Ez szükséges intézkedés a csalárd ügyletek elkerülése érdekében.

Ha a fenti ajánlások nem oldották meg a problémát, próbáljon kapcsolatba lépni a bankjával az alábbi javaslatok alapján.

Ellenőrizze az egyenleget

Győződjön meg arról, hogy kártyája elegendő pénzeszközzel rendelkezik a befizetéshez. Az egyenleg összegét általában személyes bankszámla platformjain keresztül (a webhelyen, a mobilalkalmazásban vagy SMS-kéréssel) tudja megnézni. Ha a kártya egyenlege nem elegendő, először töltse fel.

Kérjen újból ellenőrző kódot.

Győződjön meg arról, hogy helyesen írta be a bank SMS-ben küldött egyszeri jelszavát. Ha hiba történt, akkor újra be kell írnia a kártya adatait az FxPro Direct alkalmazásban, mielőtt újra kérhetii a 3D-biztonsági kódot.

A 3D-biztonsággal kapcsolatos összes kérdést - például a kódok fogadása vagy bevitele - bankja felé kell irányítania, a kártya hátoldalán feltüntetett telefonszámon.

Ellenőrizze a banki korlátozásokat.

Ellenőrizze, hogy az új fizetés nem lépte-e túl a kártya limitjét; derítse ki, hogy támogatja-e az online fizetési tranzakciókat.

A fenti információkat az online személyes bankszámláján kell megtalálnia. Ha továbbra sem tudja megoldani a problémáját, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a kártya kibocsátójával.

Elsődleges megoldások
Vissza a fizetési oldalra