Ismerje meg az FxPro egyedi kereskedési feltételeit

Pro feltételek minden kereskedőnek

Alacsony és stabil spreadek

Búcsúzzon el a kiszámíthatatlan spreadektől! Az iparágban az egyik legalacsonyabb és legstabilabb spreadet kínáljuk.

Alacsony stop limit szintek

Tapasztalja meg hihetetlenül alacsony stop-limit szintjeinket - mindössze 1 pip az MT4/5 platformokon -, és rendkívüli 0 pip a cTrader platformon.

Negatív egyenleg elleni védelem

Használja ki a negatív egyenleg elleni védelmet, így nem kell attól kellene félnie, hogy többet veszít, mint amennyit befizetett.

Ultragyors megbízásvégrehajtás

Használja ki a villámgyors kereskedést, járjon a piac előtt a 11 milliszekundumnál is gyorsabb megbízásvégrehajtással.

Egyedülálló kockázatkezelés

Kereskedjen annak tudatában, hogy a pénztárcájában található tőkére a piaci ingadozások nincsenek hatással.

Megbízható és biztonságos

Csatlakozzon egy brókerhez, aki több mint 20 évnyi iparági tapasztalattal, és több mint 100 milliós vállalati tőkével rendelkezik.

Csatlakozzon az FxPro-hoz most, és ismerje meg azokat a kereskedési feltételeket, amelyek valóban számítanak!

A mi küldetésünk az Ön sikere, és itt vagyunk, hogy segítsük minden egyes lépését.

  • Díjnyertes platform

  • 24/5 többnyelvű ügyfélszolgálat

  • Élvonalbeli technológia

  • Páratlan likviditás

8 európai, egyesült királyságbeli és globális banki és pénzügyi engedély

  • UK Flag
  • EU Flag
  • South Africa Flag
  • Bahamas Flag

vélemények

five-stars-raiting

Nikos Papadopoulos

Az FXPro egy kereskedési erőmű! Minden kereskedő ilyenről álmodik: felhasználóbarát felület, villámgyors végrehajtás és széles eszközválaszték. Vegyen búcsút az álmatlan éjszakáktól, és élvezze nyereséges FxPro ügyleteit!

five-stars-raiting

Rolf Braun

Amiben az FXPro kiemelkedő, az a végrehajtás villámgyors sebessége. A mai felgyorsult piacokon minden másodperc számít, és az FXPro biztosítja, hogy minden lehetőséget a megfelelő pillanatban ragadhasson meg, így előnyre tesz szert a versenyben.

five-stars-raiting

Lorenzo Moretti

Az FxPro-nál mindent megkapok amire professzionális kereskedőként szükségem van, elképesztő, hogy milyen nagyok és mennyi mindent tettek már a kereskedőkért. Tényleg megpróbálják egyszerűvé tenni.

five-stars-raiting

Perrot Marc-Antoine

Tökéletesen működött a szignál, és profittal zártam az ügyletet. A kereskedőplatform nem hagyott cserben! Hirtelen korrekció volt, gyorsan beléptem a piacra, és csúszás nélkül lezártam az ügyletet. A platform sebességének és a megbízásvégrehajtás gyorsaságának köszönhetően minden tökéletesen működött.

five-stars-raiting

Saverio Lucchesi

Az FxPro tökéletes partner a kereskedés megkezdéséhez és a folyamatos kereskedéshez is. Már volt némi kereskedési tapasztalatom pár brókerrel, de itt sokkal többet tehetek a feltételek miatt. Hogy őszinte legyek, szerintem itt mindenki találhat valami megfelelőt.

five-stars-raiting

Harry Smith

Az Fxpro egy nagyon-nagyon jó kereskedő bróker. Hogy lehet, hogy korábban nem találkoztam velük? Szeretnék több időt tölteni náluk kereskedőként, mert az fxpro-n minden napom nyereséges. Feltételeik az egyik legjobbak az iparágban, így tényleg tudok pénzt keresni. Szóval, ha lett volna rá lehetőségem, már korábban elkezdtem volna, de sok időt töltöttem azzal, hogy egy megbízható partnert találjak a kereskedéshez.

five-stars-raiting

Fernando

Az FxPro mindenre jó bróker. Kiváló és versenyképes spreadek

five-stars-raiting

Elliott Walsh

Az Fxpro-nál szerzett közel négy hónapos tapasztalatom alapján azt mondom, hogy a brókerrel kapcsolatos összes pozitív vélemény igaz. Úgy értem, hogy itt van mindenből a legszélesebb választék. Ráadásul, még sosem tapasztaltam ilyen gyors végrehajtást a kereskedésben. Szóval panaszra semmi okom.

five-stars-raiting

Ramon Sanz

Az Fxpro-val minden rendben van, tényleg. Nemcsak rengeteg eszközzel kereskedhetek, de a teljes infrastruktúra is igazán megbízható. Minden lehetséges joghatóságban minden kereskedő számára van engedély.

Csatlakozzon a sikeres kereskedőkhöz, akik az FxPro-t választották

Fedezze fel a lehetőségeket, minimalizálja a kockázatokat és maximalizálja lehetőségeit egyedi kereskedési feltételeinkkel.