info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Segélyközpont - szószedet

Késés (Latency)

A kereskedési késés a megbízás elhelyezése és annak végrehajtása közötti időtartamra vonatkozik. Kisebb késések kívánatosak, mivel ekkor a kereskedőnek nagyobb esélye van arra, hogy biztosítsa a kijelzett árat, mielőtt a piac változna. Az FxPro algoritmikus kereskedői csökkenthetik a kereskedési késésüket, ha feliratkoznak a VPS szolgáltatásunkra. Ha feltöltik a kereskedő algoritmusukat a virtuális magán szerverünkre, akkor a kereskedési késésüket 1 ms-ra csökkenthetik és napi 24 órán keresztül futtathatják az algoritmusukat anélkül, hogy a kereskedő termináljuk nyitva lenne. További információt az FxPro VPS szolgáltatásról az alábbi linken talál: here.