Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

Ingyenes online pszichológiai tanfolyamok

Neked túl könnyűnek tűnik? Kapcsoló


Haladóknak

Az FxPro ingyenes online pszichológiai tanfolyamokat kínál neked. Minden téma kényelmes interaktív kártyákra van osztva és egy kis történet formájában van elmagyarázva a piacról és a kereskedőkről. Olvass, kattints a Következőre és elemezz. Biztosak vagyunk benne, hogy a történetek mindegyike sok gondolatébresztőt fog adni!

A kereskedés pszichológiája az egyik legfontosabb téma, kezdőknek és tapasztalt befektetőknek egyaránt. Fontos megérteni, hogy nem mindent lehet ellenőrizni, de te vagy felelős a viselkedésedért és a reakcióidért. Tanulj meg uralkodni az érzelmeiden és lásd, mennyivel tudatosabb és sikeresebb lesz a kereskedésed. Reméljük, hogy ingyenes online pszichológiai tanfolyamaink ebben segítenek!

Azt is javasoljuk, hogy figyelj az önértékelés céljából készült online tesztekre, valamint a fájlokra, amelyeket letölthetsz, miután válaszoltál minden kérdésre. Például az első kereskedés megnyitásának ellenőrző listája vagy a Kereskedő naplója erős eszközök az érzelmek és az eredmények ellenőrzésére. Használd őket a mindennapi rutinodban és figyeld, mennyivel hatékonyabbá válnak a tevékenységeid!

A képzési anyagunkban található információk kizárólag oktatási célú marketingkommunikációnak minősülnek, és az FxPro nem veszi figyelembe az Ön személyes céljait vagy pénzügyi helyzetét. A tartalom nem tekinthető kereskedési tanácsot vagy ajánlást tartalmazónak, és javasoljuk, hogy végezzen saját kutatást és gyakoroljon egy bemutató környezetben, mielőtt bármilyen intézkedést megtenne.