info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Kereseti naptár

The table below displays any upcoming Earning reports and Dividends for the Stocks and Indices offered through the FxPro Trading Platforms. We recommend checking the calendar prior to trading such assets, and to monitor for any updates relevant to open positions you may have.

A részvényekhez és azonnali indexekhez szükséges árrés egy közelgő vállalati jelentés, és/vagy vállalati vagy egyéb esemény (összefoglaló néven vállalati események) kapcsán a normál százalékos érték akár 5-szörösére is növekedhet 5 nappal a vállalati esemény előtt, és ennek hatása érvényesülhet a vállalati esemény után is, amelynek értékét az FxPro diszkréten kezeli.

Megjegyzés: A vállalati események, mint jövedelmi jelentések várható kiadási dátuma mindenféle előzetes értesítés nélkül módosulhat. A jövedelem naptárban szereplő időpontok/dátumok londoni idő előtt 2 órára vonatkoznak, hacsak nincs más időzóna megadva.

Az érintett időszak alatt új árrés követelmények érvényesülnek a meglévő és új ügyletekre. Az FxPro ügyfelei továbbra is teljes mértékben felelnek azért, hogy kövessék a számláiknál szükséges árrést, és az érintett időszak előtt, alatt és után kövessék a szabad árrést. A fentieknek megfelelően az FxPro ügyfeleinek meg kell érteniük és el kell fogadniuk, hogy ez esetleg pótlólagos fedezet behívását és/vagy kiszállást eredményezhet a számláikon.

  • Jövedelmek
  • Részvények osztalékfizetés*
  • Azonnali indexek osztalékmódosítás*

  *A megadott értékek a likviditásszolgáltatótól származnak és hiányosságokat és/vagy hibákat tartalmazhatnak.