Kereseti naptár

Az alábbi táblázat az FxPro kereskedési platformokon keresztül kínált részvények és indexek jövőbeni jövedelemjelentéseit és osztalékát mutatja. Javasoljuk, hogy az ilyen eszközök kereskedése előtt ellenőrizze a naptárat, és figyelje a nyitott pozíciókkal kapcsolatos esetleges frissítéseket.

Jövedelmek

A részvényekhez és azonnali indexekhez szükséges árrés egy közelgő vállalati jelentés, és/vagy vállalati vagy egyéb esemény (összefoglaló néven vállalati események) kapcsán a normál százalékos érték akár 5-szörösére is növekedhet 5 nappal a vállalati esemény előtt, és ennek hatása érvényesülhet a vállalati esemény után is, amelynek értékét az FxPro diszkréten kezeli.


Osztalékok

Ha nyitott pozícióval rendelkezik a részvényeken vagy az indexeken az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00), amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék fizetése (vagy rövid lejáratú ügyletek esetén felszámítása) történik. Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés nem tartalmaz semmiféle forrásadót.

Az érintett időszakban új fedezeti követelmények lesznek érvényesek minden új és meglévő ügyletre. Az FxPro ügyfelek továbbra is teljes felelősséggel tartoznak a számlájuk szükséges fedezetének, valamint a szabad fedezet ellenőrzéséért az érintett időszak előtt, alatt és után. A fentiek eredményeként az FxPro ügyfeleknek meg kell érteniük és el kell fogadniuk, hogy ez azt eredményezheti, hogy a számlájuk (ok) számlájukon / fiókjaikban margin hívást kezdeményeznek és / vagy kistoppolást. Mint látja, meglehetősen fontos, hogy nyomon kövesse a kereseti naptárat.

Megjegyzés: A vállalati események, mint jövedelmi jelentések várható kiadási dátuma mindenféle előzetes értesítés nélkül módosulhat. A jövedelem naptárban szereplő időpontok/dátumok londoni idő előtt 2 órára vonatkoznak, hacsak nincs más időzóna megadva.

  • Jövedelmek
  • Részvények osztalékfizetés*
  • Azonnali indexek osztalékmódosítás*

  *A megadott értékek a likviditásszolgáltatótól származnak és hiányosságokat és/vagy hibákat tartalmazhatnak.