Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

Kereseti naptár

Az alábbi táblázat az FxPro kereskedési platformokon keresztül kínált részvények és indexek jövőbeni jövedelemjelentéseit és osztalékát mutatja. Javasoljuk, hogy az ilyen eszközök kereskedése előtt ellenőrizze a naptárat, és figyelje a nyitott pozíciókkal kapcsolatos esetleges frissítéseket. You can find an example of the margin requirements during earnings below the table.

Jövedelmek

A részvényekhez és azonnali indexekhez szükséges árrés egy közelgő vállalati jelentés, és/vagy vállalati vagy egyéb esemény (összefoglaló néven vállalati események) kapcsán a normál százalékos érték akár 5-szörösére is növekedhet 5 nappal a vállalati esemény előtt, és ennek hatása érvényesülhet a vállalati esemény után is, amelynek értékét az FxPro diszkréten kezeli.


The percentages listed below under the margin requirements indicate the required margin based on the volume of shares you are trading.
For example, if Expedia Group Inc have earnings and our margin level requirements are as follows:
0-5k USD @ 12%; 5k-15k @ 20%; 15k-75k @ 50%; >75k @ 75%
This means that for a total shares value (volume) up to 5k USD, the margin will be calculated at 12% and so on…

If the current price per share is $160 and you are trading 150 shares, your exposure is 24,000 (150 shares * 160)
So, the first 5k will be with 12% margin = $600
The next 10k will be with 20% margin = $2000
The remaining 9k will be with 50% margin = $4500
This means your total used margin will be $7100

For shares denominated in other currencies, the value must be converted first into USD using the appropriate current FX exchange rate and then calculated accordingly as above.
Another thing is that we are showing tiers that actually don't apply, because the max exposure is capped , so maybe its better cap the dynamic leverage according to max exposure

Some Examples: 0-5k USD @ 12%; 5k-15k @ 20%; 15k-25k @ 50%; (if Max Exposure 25K)
0-3k USD @ 12%; 3k-10k @ 20%; 10k-15k @ 50%; (if Max Exposure 15K)

Osztalékok

Ha nyitott pozícióval rendelkezik a részvényeken vagy az indexeken az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00), amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék fizetése (vagy rövid lejáratú ügyletek esetén felszámítása) történik. Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés nem tartalmaz semmiféle forrásadót.


Az érintett időszakban új fedezeti követelmények lesznek érvényesek minden új és meglévő ügyletre. Az FxPro ügyfelek továbbra is teljes felelősséggel tartoznak a számlájuk szükséges fedezetének, valamint a szabad fedezet ellenőrzéséért az érintett időszak előtt, alatt és után. A fentiek eredményeként az FxPro ügyfeleknek meg kell érteniük és el kell fogadniuk, hogy ez azt eredményezheti, hogy a számlájuk (ok) számlájukon / fiókjaikban margin hívást kezdeményeznek és / vagy kistoppolást. Mint látja, meglehetősen fontos, hogy nyomon kövesse a kereseti naptárat.

Megjegyzés: A vállalati események, mint jövedelmi jelentések várható kiadási dátuma mindenféle előzetes értesítés nélkül módosulhat. A jövedelem naptárban szereplő időpontok/dátumok londoni idő előtt 2 órára vonatkoznak, hacsak nincs más időzóna megadva.

  *A megadott értékek a likviditásszolgáltatótól származnak és hiányosságokat és/vagy hibákat tartalmazhatnak.