info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Forex VPS az FxPro-tól

Az FxPro virtuális privát szerver lehetővé teszi Önnek, hogy feltöltsön és futasson MT4 Expert Advisorokat és cAlgo Robotokat napi 24 órában anélkül, hogy a kereskedő termináljának futnia kellene.

Teljesen automatizálhatja a kereskedését, és élvezheti a sokkal gyorsabb végrehajtást és szünetmentes működést.

2560 MB RAM/ 1 vCPU, 30 GB lemezméret, Windows 2012 / 2016, Linux szerverek.

A Virtuális Magánszerverünket a BeeksFX, egy rekord rövid késlekedési idővel rendelkező, a VPS infrastruktúra egy globális vezetője biztosítja

$30 havonta

Ingyenes a prémium számla
tulajdonosoknak

Kereskedjen naponta 24 órában

Csökkentett késlekedés

Hol kerülnek végrehajtásra a megbízásai?

A megbízásai az egyik Equinix LD4 London-i adatközpontbankerülnek végrehajtásra. A kereskedő szervereink helymegosztással rendelkeznek, és a kereszthálózat többszintű bankokkal van összekötve, amelyek a Quotix saját tulajdonú aggregátoron keresztül biztosít likviditást.

logoFxPro adatközpont az
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

VPS felhasználói útmutató

Tanulja meg, hogy hogyan lehet a VPS szolgáltatást beállítani és használni a lépésről lépésre felhasználó útmutató segítségével!

FxPro MT4 asztali számítógép

Próbálja ki a VPS szolgáltatást a szakma legnépszerűbb kereskedő platformján!

Feliratkozás az FxPro VPS szolgáltatásra

Kérem, töltse ki az alábbi rövid regisztrációs nyomtatványt!