info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Forex VPS az FxPro-tól

Az FxPro virtuális privát szerver lehetővé teszi Önnek, hogy feltöltsön és futasson MT4 Expert Advisorokat és cAlgo Robotokat napi 24 órában anélkül, hogy a kereskedő termináljának futnia kellene.

Teljesen automatizálhatja a kereskedését, és élvezheti a sokkal gyorsabb végrehajtást és szünetmentes működést.

1300 MB RAM / 1 VCPU, 25 GB lemezméret, Windows 2012 / 2008, Linux szerverek.

A Virtuális Magánszerverünket a BeeksFX, egy rekord rövid késlekedési idővel rendelkező, a VPS infrastruktúra egy globális vezetője biztosítja

$30 havonta

Ingyenes a prémium számla
tulajdonosoknak

Kereskedjen naponta 24 órában

Csökkentett késlekedés

Hol kerülnek végrehajtásra a megbízásai?

A megbízásai az egyik Equinix adatközpontban vagy az LD5 Londonban vagy Amszterdamban kerülnek végrehajtásra. A kereskedő szervereink helymegosztással rendelkeznek, és a kereszthálózat többszintű bankokkal van összekötve, amelyek a Quotix saját tulajdonú aggregátoron keresztül biztosít likviditást.

logoFxPro adatközpont az
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

Hogyan állítsa be a VPS szolgáltatást!

Nézze meg a VPS videó útmutatást, és tanulja meg, hogy hogyan lehet beállítani az FxPro VPS szolgáltatást!

VPS felhasználói útmutató

Tanulja meg, hogy hogyan lehet a VPS szolgáltatást beállítani és használni a lépésről lépésre felhasználó útmutató segítségével!

FxPro MT4 asztali számítógép

Próbálja ki a VPS szolgáltatást a szakma legnépszerűbb kereskedő platformján!

Feliratkozás az FxPro VPS szolgáltatásra

Kérem, töltse ki az alábbi rövid regisztrációs nyomtatványt!