Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderVáltozó különbözetek
legkisebb: 609.00átlagos: 747.13
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0
1 tick érték0.01
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 ETH
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.01 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Ethereum

Many blockchain-based cryptocurrency projects have limited code and provide users with a strict set of operations. The creators of Ethereum have set themselves more ambitious goals.

The development team led by Vitaly Buterin aims to facilitate access to blockchain technology and expand its practical application.

Currently, Ethernet is the leading blockchain for the creation and implementation of smart contracts, as well as the launch of startups that use collective funding to attract investment

All computers involved in the Ethernet are combined into one, a distributed virtual machine that performs the actions specified in the smart contract. The network allows one to implement thousands of projects on a single platform without creating a new blockchain for each app.

To run a decentralisation application (dapp), a programmer writes code, puts the necessary actions into it, and uploads everything to the Ethereum blockchain.

Once launched, the program automatically runs on various remote hosts.

The entire system operates on the Ethereum cryptocurrency. Unlike many altcoins, the supply of ETH is infinite.