Brent crude oil spot (CFD)

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
9:58 (Helyi)
Bezár 6h 14m
Tokió
8:58 (Helyi)
Megnyílik 0h 2m
London
0:58 (Helyi)
Megnyílik 7h 2m
New York
19:58 (Helyi)
Megnyílik 13h 32m

Brent diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

A brit könnyű nyersolajjal sokat kereskednek a piacon. Egy kicsit nehezebb, mint a WTI.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések
legkisebb: 0.050átlagos: 0.102
Legkisebb árfluktuáció0.001
1 lot méret1,000 Barrels
1 tick érték1 USD
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Alkalmazott árrés 1 lotra viszonyítva**1.00%
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Limit és stop szintspread
Kereskedési idő (londoni idő) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time)

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Dinamikus tőkeáttétel van érvényben. A cTrader platform esetén, kérem, olvassa el a szimbólum leírást a kereskedő platformján!