Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

GBPUSD - Angol font / Amerikai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: -1.1119 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -4.9787 Points
Alacsony: 1.23809Különbözet MT5 változóMagas: 1.24251
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
13:37 (Helyi)
Bezár 2h 35m
Tokió
12:37 (Helyi)
Bezár 2h 23m
London
4:37 (Helyi)
Megnyílik 3h 23m
New York
23:37 (Helyi)
Megnyílik 9h 53m

GBPUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.30átlagos: 0.69
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 GBP X USDGBP Rate
Legkisebb ügylet méret1000 GBP (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 GBP
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A GBP/USD devizapár a világ egyik legrégebbik és a leginkább használt devizapárja. A fő négy devizapár között tartják számon, és exponenciálisan növekszik a népszerűsége. A devizapár beceneve a piacon "kábel", ami a transzatlanti kommunikációs kábelre vonatkozik, amin keresztül a két fontos globális gazdaság között régen közvetítették a devizaárfolyam adatokat. A devizapár továbbra is népszerű mindenki számára, kezdő befektetőktől kezdve a tapasztalt professzionális befektetőkig.

Ha hozzá akarja adni ezt a devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!