Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

Spot natural gas (CFD)

Devizacsere-ügylet rövid: 6.2 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -13.5 Points
Alacsony: 2.283Különbözet MT5 változóMagas: 2.377
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
18:50 (Helyi)
Megnyílik 39h 0m
Tokió
17:50 (Helyi)
Megnyílik 39h 10m
London
9:50 (Helyi)
Megnyílik 46h 10m
New York
4:50 (Helyi)
Megnyílik 52h 40m

Natural gas diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Itt, az FxPro-nál örömmel kínálunk ügyfeleinknek CFD-k földgázzal való kereskedési lehetőséget.

A CFD-k kereskedelméhez kiválaszthat egy pénzügyi eszközt, amelyet jobban szeretne követni, alapvető és technikai elemzést folytathat, majd - megnyithat egy vételi vagy eladási megbízást . A központi eszköz ára aktívan változik a nap folyamán, és mind a kereskedő előrejelzésének oldalára, mind pedig ellentétes irányba mozoghat. Ezért mindig be kell állítani a Stop Loss-t és a Profit kivét szintet. További információt megtudhat a weboldalunkon az Oktatási szakaszban.

A Katar a folyékony földgáz legnagyobb exportálója, és gyorsan növekvő vezető szerepet játszik termelésében. A nyersanyag könnyű szállítása miatt ezzel az alapvető eszközzel sikeresen kereskednek a világpiacon.

Ha diverzifikálni szeretné kereskedő portfólióját, kövesse a földgáz azonnali árainak ingadozásait.

Ezen az oldalon átnézheti az azonnali földgáz valós idejű diagramját, hogy saját felelősségteljes döntését hozza a CFD (Contract for Difference) megvásárlására vagy eladására az FxPro kereskedési platformon keresztül.

Ahhoz, hogy ma elkezdhessen kereskedni az FxPro-nál, nyissa meg számláját az oldal tetején található „Regisztráció” gombra kattintva. Számos kényelmes befizetési módszer érhető el 0% jutalékkal.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 13.00átlagos: 15.09
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Legkisebb árfluktuáció0.001
1 lot méret10000 MMBtu
1 tick érték10 USD
Legkisebb ügylet méret100 MMBtu
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez100 MMBtu
alkalmazott margin lotonként**1.00%
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Limit és stop szintspread

* Csak > 100% margin szint esetén

** A margin maximum 50 lotnak megfelelő forgalomra érvényes. Kérjük, olvassa el a Határidős ügyletek tőkeáttételére vonatkozó tájékoztatóját a nagyobb forgalmú kereskedésekre!

** Dinamikus tőkeáttétel van érvényben. A cTrader platform esetén, kérem, olvassa el a szimbólum leírást a kereskedő platformján!

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.