info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Veszteségzárási/nyereségzárási szintek

Árrés kalkulátor FxPro
Használja ezt a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátort, hogy meghatározza, hogy mekkora árszintet kell megállapítania a veszteségzárási/nyereségzárási megbízásokhoz, mennyi pip értéket képviselnek, és mekkora az adott pip értéke! Ennek érdekében egyszerűen válassza ki a kereskedéshez a devizapárt, adja meg a számla devizáját, pozíció méretet és a nyitó árat! Válassza ki, hogy hosszú vagy rövid pozíciót vesz fel, és mekkora értéket hajlandó kockáztatni, mielőtt a veszteségzárási/nyereségzárási szint aktiválódik! Nyomja meg a számítás menüpontot, és a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátor elvégzi a többi feladatot!

Veszteségzárási/nyereségzárási összeg

Használja ezt a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátort, hogy pontosan meghatározza a veszteségzárási/nyereségzárási szintek elérésekor potenciálisan keletkező vesztesé vagy nyereség értékét! Egyszerűen válassza ki a kereskedéshez a devizapárt, adja meg a számla devizát és a pozíció méretet! Válassza ki, hogy hosszú vagy rövid pozíciót szeretne felvenni, és adja meg a kívánt veszteségzárási/nyereségzárási szinteket! Nyomja meg a számítás menüpontot, és a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátor ki fogja számolni a potenciális veszteséget és nyereséget a számlának megfelelő devizában!

Az FxPro veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátor mobiltelefonokról is elérhető az FxPro Tools alkalmazások részeként. Töltse le az alkalmazást még ma, iOS és Android készülékekre, hogy minden kereskedő kalkulátorhoz hozzáférést szerezzen, amiket bármikor és bárhol használhat!

FxPro Tools

Letöltési kiegészítésként érhető el

iphone
androidios

Az FxPro kalkulátorok mobiltelefonról, mind iOS, mind Android készülékről is elérhető.