Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

Veszteségzárási/nyereségzárási szintek

Árrés kalkulátor FxPro
Használja ezt a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátort, hogy meghatározza, hogy mekkora árszintet kell megállapítania a veszteségzárási/nyereségzárási megbízásokhoz, mennyi pip értéket képviselnek, és mekkora az adott pip értéke! Ennek érdekében egyszerűen válassza ki a kereskedéshez a devizapárt, adja meg a számla devizáját, pozíció méretet és a nyitó árat! Válassza ki, hogy hosszú vagy rövid pozíciót vesz fel, és mekkora értéket hajlandó kockáztatni, mielőtt a veszteségzárási/nyereségzárási szint aktiválódik! Nyomja meg a számítás menüpontot, és a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátor elvégzi a többi feladatot!

Veszteségzárási/nyereségzárási összeg

Stop Loss Take Profit kalkulátor

Használja ezt a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátort, hogy pontosan meghatározza a veszteségzárási/nyereségzárási szintek elérésekor potenciálisan keletkező vesztesé vagy nyereség értékét! Egyszerűen válassza ki a kereskedéshez a devizapárt, adja meg a számla devizát és a pozíció méretet! Válassza ki, hogy hosszú vagy rövid pozíciót szeretne felvenni, és adja meg a kívánt veszteségzárási/nyereségzárási szinteket! Nyomja meg a számítás menüpontot, és a veszteségzárási/nyereségzárási kalkulátor ki fogja számolni a potenciális veszteséget és nyereséget a számlának megfelelő devizában!