info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Pip számológép

Annak érdekében, hogy a kockázatkezelés hatékonyabb legyen, fontos tudnia minden egyes pozíció pip értékét a kereskedési számlájának megfelelő devizában kifejezve.

Az FxPro Pip kalkulátor elvégzi ezt Önnek. Semmilyen más dolga nincs, csak megadni a pozíció adatait beleértve a kereskedés eszközét, a kereskedés méretét és a számla devizáját. Kattintson a "számítás" funkcióra, és a Pip kalkulátor meghatározza, hogy mennyit ér minden egyes pip!

Példa:

Kereskedés 1 lot EUR/USD (rövid pozíció) devizapárral Euróban nyitott számlával

Egy pip tizedesjegyekben
0.0001
Kereskedés mérete:
100,000
Átváltási árfolyam
1.13798
0.0001 * 100,000 = 10 => 10 / 1.13798 = 8.78750

A forex esetén a pip kalkulátor a következőképpen működik:

Pip érték = (Pip tizedes jegyekben * kereskedés mérete) / piaci ár
Példa:

Kereskedés 1 lot (100 uncia) ARANY dollárban nyitott számlával

0.01 * 100 = 1

Minden lépésköz 1 dollárnak felel meg

Fémek esetén a pip érték helyett a lépésköz (tick) értékét kell kiszámítania, és a pip kalkulátor a következőképpen számítja ki:

Lépésköz érték = Lépésköz tizedes-jegyekben (0.01) * unciák száma

Az FxPro pip kalkulátor mobiltelefonról is elérhető az FxPro Tools alkalmazás részeként. Töltse le az alkalmazást még ma, az iOS és Android készülékére, hogy hozzáférést szerezzen az összes kalkulátorhoz, amiket bármikor és bárhol használhat!

FxPro eszközök

iPhone
androidios
Az FxPro Kalkulátorok mobiltelefonokról, mind iOS, mind Android készülékről is elérhető.