info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Segélyközpont - szószedet

Bollinger szalag (Bollinger Bands)

John Bollinger dolgozta ki az 1980-as években. A Bollinger szalagok egy eszköz árának és volatilitásának statisztikus grafikus ábrázolása az időben. A Bollinger szalagok mozgóátlagból és két görbéből állnak, amelyek a mozgóátlag alatt és felett mutatják a szórást. Amikor a szalag szélesedik, akkor az ábrázolt eszközt nagy volatilitás jellemzi, míg ha szűkül, akkor az eszközt kis volatilitás jellemzi. Amikor az eszköz ára közelebb van az alsó szalaghoz, akkor az azt mondják, hogy az eszköz túladott. Ezzel szemben, amikor az ár közelebb van a felső szalaghoz, akkor azt mondják, hogy az eszköz túlvett. Egy felfelé tartó trendnél az ár a mozgóátlag és a felső szalag között mozog, és ha átlépi lefelé a mozgóátlagot, akkor a lefelé tartó trend érvényesülhet. Ezzel szemben egy lefelé tartó trendnél az ár a mozgóátlag és az alsó szalag között mozog, és ha felfelé átlépi a mozgóátlagot, akkor egy felfelé tartó trend érvényesülhet.