Kereskedési feltételek

Platform
MT5
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
MT5Változó különbözetek
legkisebb: 13.00átlagos: 13.49
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Ticker kódPZZA.O
Limit és stop szint15
1 tick értéke részvényenként0.01 USD
Legkisebb ügylet méret0.01 share
JutalékNo
Legkisebb árfluktuáció0.01 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 share
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Maximális kereskedési méret1000
Maximális kockázati kitettség részvényenként és számlánként amerikai dollárban megadva100 000

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Hogyan hajtjuk végre a részvény CFD-ket

Amikor részvény CFD-pozíciót nyit meg nálunk, az összesítésre és egyeztetésre kerül más FxPro ügyfelek ugyanazon a piacon elfoglalt pozícióival. Az előre definiált házon belüli limitekből származó esetleges többletkockázatot likviditásszolgáltatóink fedezik.

Minimális kereskedési méret

A részvény CFD-k minimális kereskedési mérete 0,01 lot, ahol az 1,0 lot az 1 részvénynek felel meg.

Vállalati műveletek

A részvény CFD-k nem fizikai részvények, így nem rendelkeznek szavazati joggal. Az árkiigazítások alkalmazhatók a vállalati akció által az ügyfelek kereskedési számláira gyakorolt ​​hatás kiküszöbölése érdekében. A fedezeti követelmények változhatnak a jövedelemhirdetések vagy bármilyen vállalati akció előtt.

Swapok

A swap kamatlábakat az alaptőzsdei alapdeviza bankközi kamatlábának plusz / mínusz felár (FxPro kamat) alapján számítják ki. Például a hosszú pozíciókra a vonatkozó bankközi kamatot és a felárat kell felszámítani, míg a rövid pozíciók megkapják a vonatkozó bankközi kamatot, levonva a felárat és a hiteldíjat (az alapul szolgáló részvény rövid kamatától függően).

Kereskedési órák

A részvények kereskedési idejét az adott tőzsde piaci órája határozza meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az FxPro 1 perccel késlelteti a piacnyitást, és 1 perccel korán zárja be, hogy elkerülje az ezen időszakokban tapasztalt megnövekedett árréseket. Ezért a kereskedési idők a következők: :

Egyesült / európai részvények: 08:01-16:29
Amerikai részvények: 14:31 to 20:59
* Egyesült Királyság idő szerint

Osztalékok

Osztalék Ha az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00) nyitott pozíciót tart a részvényeken vagy az indexeken, amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék kifizetés történik (vagy felszámítás rövid pozíciók esetében). Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés a forrásadó esetleges következményeitől mentes lesz.
A forrásadók attól az országtól függenek, ahol a részvény található, és az ügyfelek felelősek a forrásadó bejelentéséért a lakóhelyük szerinti országban.

Itt, az FxPro-nál, örömmel kínáljuk ügyfeleinknek az a lehetőséget, hogy CFD termékünk révén a Papa Johnba fektessenek be. Ez egy amerikai pizzéria franchise. Az Egyesült Államok negyedik legnagyobb pizzafutárláncát üzemelteti.

A hivatalos nyílt források szerint a vállalat története 1984-ben kezdődött. A központ székhelye Jeffersontown, Kentucky, USA.

A PMQ Pizza Magazin 2016 decemberében közölte, hogy a társaság az Egyesült Államok harmadik legnagyobb kivitelű és pizzafutár-éttermi láncát képviseli.

2019. március 5-én John papa bejelentett egyezséget Schnatterrel, amelynek értelmében a társaság április 30-i éves ülésén lemond a társaság igazgatóságáról, vagy amikor helyettesévé egy kölcsönösen elfogadható független igazgatót neveznek ki, amelyik előbb következik be. Schnatter beleegyezett abba, hogy elutasítson két, a társaság ellen indított pert, és visszavonja azt a tervét, hogy az éves ülésen az igazgatósági helyért indul.

John papa beleegyezett abba, hogy eltávolítsa az "összehangoltan cselekvő" rendelkezéseket a "méregtabletta" tervéből, amely megakadályozta Schnattert abban, hogy kommunikáljon a társaság más részvényeseivel. Schnatter, aki továbbra is John Papa részvényeinek 31% -át ellenőrzi, közleményt adott ki, miszerint "hálás, hogy sikerült megoldanom ezeket a fontos kérdéseket", és reméli, hogy most mindenki "a cég üzleti tevékenységére tud koncentrálni anélkül, hogy további perekre lenne szükség". A társaság abban is egyetértett, hogy megszünteti azt a követelményt, hogy a Starboard Value-nek, amely a vállalat mintegy 10% -át birtokolja, az inkumbens testület mellett kell szavaznia.

2019. március 22-én bejelentik, hogy az NBA hírességeinek csarnoka, Shaquille O'Neal csatlakozik John papa igazgatóságához.

Ma ez a márka szerepel a NASDAQ, S & P400 -ban, és neve szilárdan megalapozott az életünkben.

A Papa John's International, Inc. részvényárfolyama a világ számos kereskedőjének megfigyelései alatt áll. 2019 elején John papa árfolyama 40,91 USD volt.

A PapaJohns-papírok CFD-jeinek szoros figyelemmel kísérésének egyik oka az erős volatilitás, amely a napi kereskedési idől során megfigyelhető.

Ezen az oldalon megnézheti a Papa John's International, Inc részvényárfolyam-diagramját, hogy saját felelős döntését hozza meg az FxPro kereskedési platformokon történő vételről vagy eladásról. A részvények sikeres kereskedése érdekében mindenképpen kövesse a nagy hírportálokon rendszeresen közzétett vállalati jelentéseket és a tényleges adatokat.

Figyelje továbbá az FxPro hivatalos weboldalának a Dividensek naptárát. Eszerint azok az ügyfelek, akik az ex-div napon „Buy” pozíciókat tartanak, osztalékot kapnak készpénz-kiigazítás (betét) formájában. Azoknak az ügyfeleknek, akik az ex div napon „eladási” pozíciókat töltenek be, az osztalék összegét készpénz-kiigazítás (visszavonás) formájában terhelik.