GlaxoSmithKline PLC részvény ár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
7:26 (Helyi)
Megnyílik 50h 24m
Tokió
5:26 (Helyi)
Megnyílik 51h 34m
London
21:26 (Helyi)
Megnyílik 58h 34m
New York
16:26 (Helyi)
Megnyílik 65h 4m

GlaxoSmithKline PLC élő diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.
Megjegyzés: A fenti áradatok 15 perc késéssel jelenülhetnek meg

Kereskedési feltételek

Platform
MT4
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
MT4Változó különbözetek
legkisebb: 0.03átlagos: 0.03
Deviza nevének rövidítéseGSK.L
Limit és stop szint4
1 tick értéke részvényenként0.01 GBP
Legkisebb ügylet méret0.01 share
JutalékNo
Legkisebb árfluktuáció0.01 GBP
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 share
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Maximális kereskedési méret1000
Maximális kockázati kitettség részvényenként és számlánként amerikai dollárban megadva100 000
Kereskedési idő (londoni idő)

Hétfő10:00-18:30

Kedd10:00-18:30

Szerda10:00-18:30

Csütörtök10:00-18:30

Péntek10:00-18:30

* Csak > 100% árrésszint esetén

Hogyan hajtjuk végre a részvény CFD-ket

Amikor részvény CFD-pozíciót nyit meg nálunk, az összesítésre és egyeztetésre kerül más FxPro ügyfelek ugyanazon a piacon elfoglalt pozícióival. Az előre definiált házon belüli limitekből származó esetleges többletkockázatot likviditásszolgáltatóink fedezik.

Minimális kereskedési méret

A részvény CFD-k minimális kereskedési mérete 1 (egy részvény), ezt követően a minimális lépésnövekedés 0,01 részvény. (azaz nem adhat meg 0,9 Apple-részvényt, de viszont 1,01-et megadhat)

Vállalati műveletek

A részvény CFD-k nem fizikai részvények, így nem rendelkeznek szavazati joggal. Az árkiigazítások alkalmazhatók a vállalati akció által az ügyfelek kereskedési számláira gyakorolt ​​hatás kiküszöbölése érdekében. A fedezeti követelmények változhatnak a jövedelemhirdetések vagy bármilyen vállalati akció előtt.

Swapok

A swap kamatlábakat az alaptőzsdei alapdeviza bankközi kamatlábának plusz / mínusz felár (FxPro kamat) alapján számítják ki. Például a hosszú pozíciókra a vonatkozó bankközi kamatot és a felárat kell felszámítani, míg a rövid pozíciók megkapják a vonatkozó bankközi kamatot, levonva a felárat és a hiteldíjat (az alapul szolgáló részvény rövid kamatától függően).

Kereskedési órák

A részvények kereskedési idejét az adott tőzsde piaci órája határozza meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az FxPro 1 perccel késlelteti a piacnyitást, és 1 perccel korán zárja be, hogy elkerülje az ezen időszakokban tapasztalt megnövekedett árréseket. Ezért a kereskedési idők a következők: :

Egyesült / európai részvények: 08:01-16:29
Amerikai részvények: 14:31 to 20:59
* Egyesült Királyság idő szerint

Osztalékok

Osztalék Ha az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00) nyitott pozíciót tart a részvényeken vagy az indexeken, amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék kifizetés történik (vagy felszámítás rövid pozíciók esetében). Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés a forrásadó esetleges következményeitől mentes lesz.
A forrásadók attól az országtól függenek, ahol a részvény található, és az ügyfelek felelősek a forrásadó bejelentéséért a lakóhelyük szerinti országban.

Az FxPro büszkén kínálja a csábító lehetőséget az ügyfeleknek, hogy a gyógyszeripari óriás a GlaxoSmithKline eszközeibe fektessen be. Az oltóanyagok, és a vény nélküli gyógyszerek vezető fejlesztőjeként, gyártójaként és forgalmazójaként a GlaxoSmithKline milliók életét mentette meg szerte a világban. Az 1935-ben alapított vállalat az elmúlt 80 évet arra fordította, hogy az egészségpiac csúcsára érjen, és különböző betegségek, mint anyagcserezavarok, HIV fertőzés, bőrbetegségek, és légzésszervi megbetegedések ellen hatékony kezelést dolgozzon ki. Kereskedjen a GlaxoSmithKline részvényeivel az FxPro-val!