BAE Systems PLC részvény ár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
8:03 (Helyi)
Megnyílik 49h 47m
Tokió
6:03 (Helyi)
Megnyílik 50h 57m
London
22:03 (Helyi)
Megnyílik 57h 57m
New York
17:03 (Helyi)
Megnyílik 64h 27m

BAE Systems PLC élő diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.
Megjegyzés: A fenti áradatok 15 perc késéssel jelenülhetnek meg

Kereskedési feltételek

Platform
MT4
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
MT4Változó különbözetek
legkisebb: 0.01átlagos: 0.02
Deviza nevének rövidítéseBAES.L
Limit és stop szint4
1 tick értéke részvényenként0.01 GBP
Legkisebb ügylet méret0.01 share
JutalékNo
Legkisebb árfluktuáció0.01 GBP
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 share
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Maximális kereskedési méret1000
Maximális kockázati kitettség részvényenként és számlánként amerikai dollárban megadva100 000
Kereskedési idő (londoni idő)

Hétfő10:00-18:30

Kedd10:00-18:30

Szerda10:00-18:30

Csütörtök10:00-18:30

Péntek10:00-18:30

* Csak > 100% árrésszint esetén

Hogyan hajtjuk végre a részvény CFD-ket

Amikor részvény CFD-pozíciót nyit meg nálunk, az összesítésre és egyeztetésre kerül más FxPro ügyfelek ugyanazon a piacon elfoglalt pozícióival. Az előre definiált házon belüli limitekből származó esetleges többletkockázatot likviditásszolgáltatóink fedezik.

Minimális kereskedési méret

A részvény CFD-k minimális kereskedési mérete 1 (egy részvény), ezt követően a minimális lépésnövekedés 0,01 részvény. (azaz nem adhat meg 0,9 Apple-részvényt, de viszont 1,01-et megadhat)

Vállalati műveletek

A részvény CFD-k nem fizikai részvények, így nem rendelkeznek szavazati joggal. Az árkiigazítások alkalmazhatók a vállalati akció által az ügyfelek kereskedési számláira gyakorolt ​​hatás kiküszöbölése érdekében. A fedezeti követelmények változhatnak a jövedelemhirdetések vagy bármilyen vállalati akció előtt.

Swapok

A swap kamatlábakat az alaptőzsdei alapdeviza bankközi kamatlábának plusz / mínusz felár (FxPro kamat) alapján számítják ki. Például a hosszú pozíciókra a vonatkozó bankközi kamatot és a felárat kell felszámítani, míg a rövid pozíciók megkapják a vonatkozó bankközi kamatot, levonva a felárat és a hiteldíjat (az alapul szolgáló részvény rövid kamatától függően).

Kereskedési órák

A részvények kereskedési idejét az adott tőzsde piaci órája határozza meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az FxPro 1 perccel késlelteti a piacnyitást, és 1 perccel korán zárja be, hogy elkerülje az ezen időszakokban tapasztalt megnövekedett árréseket. Ezért a kereskedési idők a következők: :

Egyesült / európai részvények: 08:01-16:29
Amerikai részvények: 14:31 to 20:59
* Egyesült Királyság idő szerint

Osztalékok

Osztalék Ha az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00) nyitott pozíciót tart a részvényeken vagy az indexeken, amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék kifizetés történik (vagy felszámítás rövid pozíciók esetében). Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés a forrásadó esetleges következményeitől mentes lesz.
A forrásadók attól az országtól függenek, ahol a részvény található, és az ügyfelek felelősek a forrásadó bejelentéséért a lakóhelyük szerinti országban.

Az FxPro lelkesen kínálja a vállalkozó ügyfeleknek a lehetőséget, hogy a repüléstechnikai piacvezető, a BAE Systems eszközeibe fektessen be. Az 1979-ben alapított vállalat a BAE Systems a védelmi rendszerek, repüléstechnikai fejlesztések és biztonságtechnikai berendezések tervezője és előállítója szerte a világban, amelynek termékpalettája az elektrooptikai érzékelőktől a katonai kommunikációs rendszerekig, katonai szoftverekig és harci járművekig. A londoni székhelyű vállalat egy stabil gazdasági múltat, az ágazat kellő ismeretét és remek üzleti döntéseket kínál a befektetőknek. Kereskedjen a BAE Systems részvényeivel az FxPro-val!