SILVEREURO kereskedés

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
20:51 (Helyi)
Megnyílik 12h 59m
Tokió
19:51 (Helyi)
Megnyílik 13h 9m
London
11:51 (Helyi)
Megnyílik 20h 9m
New York
6:51 (Helyi)
Megnyílik 26h 39m

SILVEREURO élő diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderKülönbözetek + 0.45 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.021átlagos: 0.031
cTrader Limitáras és Stop szintek0
Legkisebb árfluktuáció0.001
1 TICK értéke lotonként amerikai dollárban megadva50 EUR
1 lot méret5000 oz
Jutalék$45 per million dollars traded
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Kereskedési idő (londoni idő) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az arany után az ezüst a második legtöbbet kereskedett nemesfém. Az ezüst exponenciális növekedéssel kezd népszerűséget szerezni a kereskedők körében, és az egyik legértékesebb befektetési eszköznek tartják.

Arannyal azonnali végrehajtással kereskedhet az MT4, MT5 és cTrader platformokon. Nézze végig a fenti grafikont, és fedezze fel a valós idejű vétel és eladási árakat a múltbéli teljesítménnyel és értékekkel együtt!

Ha szeretné a portfólióját diverzifikálni, akkor kezdjen el kereskedni ezüsttel és lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!