PLATINUM kereskedés

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
23:48 (Helyi)
Megnyílik 10h 2m
Tokió
22:48 (Helyi)
Megnyílik 10h 12m
London
14:48 (Helyi)
Megnyílik 17h 12m
New York
9:48 (Helyi)
Megnyílik 23h 42m

PLATINUM élő diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderKülönbözetek + 0.45 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 4.12 USDátlagos: 7.75
cTrader Limitáras és Stop szintek0
Legkisebb árfluktuáció0.01
1 lot méret100 oz
1 TICK értéke lotonként amerikai dollárban megadva1 USD
TőkeáttételDynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Jutalék$45 per million dollars traded
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Kereskedési idő (londoni idő) Monday 08:00 AM - Friday 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 08:00 AM UK time)

* Csak > 100% árrésszint esetén

1: Az FxPro Financial Services Limited és a FxPro Global Markets Limited ügyfelei vehetik igénybe.

CFD-k kereskedése kriptovalutákon jelenleg az FxPro UK Ltd lakossági ügyfelei számára nem állnak rendelkezésre

A nemesfémek kifejezetten népszerű termékek és gyakran választják olyan befektetők, akik biztonságot és garanciát keresnek a befektetéseikhez. A platinát gyakran tekintik a kereskedők menedék befektetésének, különösen gazdasági bizonytalanság idején. Kezdjen el kereskedni platinával az FxPro-val és diverzifikálja a portfólióját.