Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

PLATINUM kereskedés

Devizacsere-ügylet rövid: 2.2187 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -11.3061 Points
Alacsony: 860.31Különbözet MT5 változóNagy: 866.38
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
11:15 (Helyi)
Megnyílik 46h 35m
Tokió
10:15 (Helyi)
Megnyílik 46h 45m
London
2:15 (Helyi)
Megnyílik 53h 45m
New York
21:15 (Helyi)
Megnyílik 60h 15m

PLATINUM élő diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 150.00átlagos: 325.09
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit és stop szint0
Legkisebb árfluktuáció0.01
1 tick érték1 USD
1 lot méret100 Oz
Legkisebb ügylet méret1 Oz
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1 lot
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A nemesfémek kifejezetten népszerű termékek és gyakran választják olyan befektetők, akik biztonságot és garanciát keresnek a befektetéseikhez. A platinát gyakran tekintik a kereskedők menedék befektetésének, különösen gazdasági bizonytalanság idején. Kezdjen el kereskedni platinával az FxPro-val és diverzifikálja a portfólióját.