Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

Japan 225 Spot Index CFD index

Japan 225 Spot Index CFD index ({{name}}): Real-time quotes and charts

Devizacsere-ügylet rövid: -2.1351 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -1.6856 Points
Alacsony: 27170.00Különbözet MT5 változóNagy: 27405.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
15:13 (Helyi)
Bezár 0h 59m
Tokió
13:13 (Helyi)
Bezár 1h 47m
London
4:13 (Helyi)
Megnyílik 3h 47m
New York
0:13 (Helyi)
Megnyílik 9h 17m

Japan 225 Spot Index CFD diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

What is Japan 225 Spot Index CFD index ({{name}})

Kereskedjen különbözeten alapuló ügyletekkel a Japan 225 részvényein az FxPro-val!

Az FxPro örömmel kínál CFD-ket a Japan 225 és 25 másik azonnali index részvényein, amelyekkel FxPro MT4, FxPro MT5 és FxPro cTrader platformokon kereskedhet. A részvény CFD-kkel a számlától függően piaci vagy azonnali végrehajtással, rögzített vagy állandó különbözetekkel tud kereskedni. Ha a részvény CFD-kkel való kereskedést választja az FxPro-val, akkor élvezheti a szűk, 0.2 pipnek megfelelő különbözetek és gyors végrehajtás előnyeit. Kereskedjen a részvény CFD-kkel az FxPro-val díjtalanul!

Ha bármilyen kérdése van a Japan 225 azonnali index vagy bármely más vállalat indexeivel való kereskedéssel kapcsolatban az FxPro-val, akkor kérem lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal!

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTrader
legkisebb: 9.00átlagos: 12.87
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Legkisebb ügylet méret0.01 Index
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 Index
1 tick érték1 USD
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Hogyan hajtjuk végre az Index CFD-ket

Amikor az indexeken egy CFD-pozíciót nyit meg nálunk , ez összesítve és összehangolva lesz más FxPro ügyfelek ugyanazon a piacon elfoglalt pozícióival. Az előre definiált házon belüli limitekből származó esetleges többletkockázatot likviditásszolgáltatóink fedezik.

Vállalati műveletek

Az árkiigazítások alkalmazhatók a vállalati akció hatásának kiküszöbölésére az ügyfelek kereskedési számláin. A fedezeti követelmények változhatnak a bevételi hirdetmények vagy bármilyen vállalati intézkedések előtt.

Osztalékok

Ha nyitott pozícióval rendelkezik a részvényeken vagy az indexeken az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00), amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék fizetése (vagy rövid lejáratú ügyletek esetén felszámítása) történik. Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés nem tartalmaz semmiféle forrásadót.

A forrásadók attól az országtól függenek, ahol a részvény található, és az ügyfelek felelősek a forrásadó bejelentéséért a lakóhelyük szerinti országban.