Nikkei 225 index

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
6:45 (Helyi)
Megnyílik 51h 5m
Tokió
4:45 (Helyi)
Megnyílik 52h 15m
London
20:45 (Helyi)
Megnyílik 59h 15m
New York
15:45 (Helyi)
Bezár 0h 15m

Nikkei 225 diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedjen különbözeten alapuló ügyletekkel a Japan 225 részvényein az FxPro-val!

Az FxPro örömmel kínál CFD-ket a Japan 225 és 25 másik azonnali index részvényein, amelyekkel FxPro MT4, FxPro MT5 és FxPro cTrader platformokon kereskedhet. A részvény CFD-kkel a számlától függően piaci vagy azonnali végrehajtással, rögzített vagy állandó különbözetekkel tud kereskedni. Ha a részvény CFD-kkel való kereskedést választja az FxPro-val, akkor élvezheti a szűk, 0.2 pipnek megfelelő különbözetek és gyors végrehajtás előnyeit. Kereskedjen a részvény CFD-kkel az FxPro-val díjtalanul!

Ha bármilyen kérdése van a Japan 225 azonnali index vagy bármely más vállalat indexeivel való kereskedéssel kapcsolatban az FxPro-val, akkor kérem lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal!

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTrader
legkisebb: 11.52átlagos: 14.56
Legkisebb ügylet méret0.01 Index
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 Index
Érték 1 index pontonként1 USD
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Kereskedési idő (londoni idő) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Csak > 100% árrésszint esetén

Hogyan hajtjuk végre az Index CFD-ket

Amikor az indexeken egy CFD-pozíciót nyit meg nálunk , ez összesítve és összehangolva lesz más FxPro ügyfelek ugyanazon a piacon elfoglalt pozícióival. Az előre definiált házon belüli limitekből származó esetleges többletkockázatot likviditásszolgáltatóink fedezik.

Vállalati műveletek

Az árkiigazítások alkalmazhatók a vállalati akció hatásának kiküszöbölésére az ügyfelek kereskedési számláin. A fedezeti követelmények változhatnak a bevételi hirdetmények vagy bármilyen vállalati intézkedések előtt.

Osztalékok

Ha nyitott pozícióval rendelkezik a részvényeken vagy az indexeken az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00), amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék fizetése (vagy rövid lejáratú ügyletek esetén felszámítása) történik. Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés nem tartalmaz semmiféle forrásadót.

A forrásadók attól az országtól függenek, ahol a részvény található, és az ügyfelek felelősek a forrásadó bejelentéséért a lakóhelyük szerinti országban.