info
Fektessen be felelősségteljesen! riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionFektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionFektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

AEX index

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
13:43 (Local)
Opens in 44h 7m
Tokyo
12:43 (Local)
Opens in 44h 17m
London
04:43 (Local)
Opens in 51h 17m
New York
23:43 (Local)
Opens in 57h 47m
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

A Holland 25 tőzsdeindex a NYSE Euronext Amszterdam értéktőzsdén jegyzett 25 legnépszerűbb holland részvényt tartalmazza. Az index tőkeérték súlyozottságú, és az alkotó részvényeket negyedéves alapon vizsgálják felül.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTrader
legkisebb: 0.60átlagos: 0.70
MT4, MT5 alkalmazott árrés (tőkeáttétel) **1.00% (1:100)
cTrader alkalmazott árrés (tőkeáttétel)2.00% (1:50)
Legkisebb ügylet méret1.0 Index
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1.0 Index
Érték 1 index pontonként1 EUR
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Különbözet minimum0.60
Különbözet átlaga0.70
Limit és stop szintspread

Kereskedési idő (londoni idő) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Kérem, vegye figyelembe, hogy a fenti eszközöknél dinamikus tőkeáttételt alkalmazhatnak! Kérem, olvassa el a következő termékleírás oldalttovábbi információért!

Gyűjtsön #Holland25 kereskedési ötleteket!

Gyűjtse össze a napi kereskedési jelzéseket:
  • Részvényeken/indexeken
  • Forex
  • Arany/olaj
Trading CentralBiztosítja
a Kereskedő központ
Regisztráljon most!
Chart