Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

FTSE China A50 Spot Index CFD index

FTSE China A50 Spot Index CFD index ({{name}}): Valós idejű idézetek és diagramok

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -1.8927 Points
Alacsony: 12203.00Különbözet MT5 változóMagas: 12501.85
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
3:02 (Helyi)
Megnyílik 6h 48m
Tokió
2:02 (Helyi)
Megnyílik 6h 58m
London
18:02 (Helyi)
Megnyílik 13h 58m
New York
13:02 (Helyi)
Bezár 2h 58m

FTSE China A50 Spot Index CFD diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Mi az a FTSE China A50 Spot Index CFD index ({{name}})

A Kína A50 index egy közkézhányaddal korrigált referenciaindex, amit a sanghaji és sendzseni értéktőzsdék 50 legnagyobb A részvényei alkotnak. Az A-részvények olyan részvények, amelyek csak kínai állampolgárok számára érhetők el. Azonban bizonyos számú korlátozott külföldi befektetőnek is engedélyezik a részvényvásárlást a Minősített Külföldi Intézményi Befektető (QFII) program keretében.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTrader
legkisebb: 50.00átlagos: 50.11
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Legkisebb ügylet méret0.01 Index
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 Index
1 tick érték1 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Hogyan hajtjuk végre az Index CFD-ket

Amikor az indexeken egy CFD-pozíciót nyit meg nálunk , ez összesítve és összehangolva lesz más FxPro ügyfelek ugyanazon a piacon elfoglalt pozícióival. Az előre definiált házon belüli limitekből származó esetleges többletkockázatot likviditásszolgáltatóink fedezik.

Vállalati műveletek

Az árkiigazítások alkalmazhatók a vállalati akció hatásának kiküszöbölésére az ügyfelek kereskedési számláin. A fedezeti követelmények változhatnak a bevételi hirdetmények vagy bármilyen vállalati intézkedések előtt.

Osztalékok

Ha nyitott pozícióval rendelkezik a részvényeken vagy az indexeken az üzleti nap kezdetén (szerver idő 00:00), amely egybeesik az adott mögöttes eszköz lejárati napjával, osztalék fizetése (vagy rövid lejáratú ügyletek esetén felszámítása) történik. Vásárlási pozíciók esetén a kifizetés nem tartalmaz semmiféle forrásadót.

A forrásadók attól az országtól függenek, ahol a részvény található, és az ügyfelek felelősek a forrásadó bejelentéséért a lakóhelyük szerinti országban.