Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 59.50átlagos: 93.56
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 ZAR X USDZAR Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/ZAR devizapár két fontos globális devizát, az amerikai dollárt és dél-afrikai randot egyesíti. A devizapár teljesítményét erősen befolyásolja a két ország gazdasága, és köszönhetően a két gazdaságot befolyásoló sok különböző tényezőnek hajlamos a két deviza gyenge, kiszámíthatatlan és volatilis viselkedésre. Nehéz követni és még nehezebb előre jelezni, de a devizapár mindenesetre kiváló lehetőséget jelent jelentős profit elérésére tapasztalt kezekben.

Ha úgy ítéli meg, hogy előnye származik belőle, akkor fektessen be még ma az FxPro-val!